24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    5 εντυπωσιακά μικρού μήκους sci-fi φιλμ

    Σε ορισμένους κινηματογραφιστές φτάνουν έστω και λίγα λεπτά για να στήσουν μία φανταστική ιστορία και να μιλήσουν για μυστήριους μελλοντικούς κόσμους και ανθρώπους που πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες καταστάσεις.

    abe

    Φυσικά κάθε μεγάλη και πολύωρη παραγωγή του Hollywood έχει τις δικές της χάρες, πολλές όμως από τις ιδέες και από τους δημιουργούς του mainstream sci-fi ξεπήδησαν από τον κόσμο του short film όπου συχνά παρουσιάζονται πολύ σημαντικά δείγματα. Όπως για παράδειγμα τα 5 πρόσφατα (μόνο το The Silent City είναι πιο παλιό) και εντυπωσιακά μικρού μήκους sci-fi φιλμ που συγκέντρωσε το Cracked.com

    Abe (2013)
    O Βρετανός Rob McLellan μας παρουσιάζει ένα μπερδεμένο συναισθηματικά ρομπότ που θέλει να εκφραστεί αλλά το κάνει με τον πλέον λάθος τρόπο.


    The Devise (2012)
    O Claude Lee Sadik βάζει τον ήρωά του να βρει τη μαγική συσκευή, μόνο και μόνο για να μην τον αφήσει να την χαρεί για πολύ. Σύντομο (…) και απολαυστικό.

    The Gate (2011)
    Μυστήριες μεταμορφώσεις στο Λονδίνο και ο Matt Westrup αφήνει πολλές ελπίδες για το μέλλον. Αν και μετά το 6.46 δεν έδινε και εξηγήσεις και άφηνε τα πάντα φλου θα ήταν όλα καλύτερα.

    The Silent City (2006)
    Οι αξεπέραστες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι στρατιώτες του μέλλοντος. Και ναι, αυτός είναι ο Cillian Murphy.

    Cargo (2013)
    Την εποχή που τα zombies θα έχουν κυριαρχήσει και θα πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου μέσα σε λίγο χρόνο. Των Ben Howling και Yolanda Ramke.

    https://www.youtube.com/watch?v=gryenlQKTbE

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles