15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    5 λόγοι για τους οποίους αξίζει η καθημερινή ενημέρωση μέσω Feedly (RSS reader)!

    Πόσοι από εσάς χρησιμοποιείτε κάποιον RSS reader για να ενημερώνεστε για το νέο περιεχόμενο των αγαπημένων σας sites; Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ RSS readers από την εποχή του Google Reader, ο οποίος δυστυχώς μας άφησε την 1η Ιουλίου του 2013, χρησιμοποιώντας έκτοτε την υπηρεσία Feedly. Η καθημερινή μου ενημέρωση ποτέ δεν ήταν καλύτερη. Ιδού οι λόγοι για τους οποίους προτιμώ την καθημερινή ενημέρωση μέσω της υπηρεσίας Feedly.

    feedly rss reader

    1. Όλη η ενημέρωση σε ένα σημείο!

    Το Feedly συγκεντρώνει όσα sites επιθυμώ στις σελίδες του, κάτι το οποίο σημαίνει πως μπορώ να ενημερώνομαι για αθλητικά, οικονομικά, πολιτικά και οτιδήποτε άλλο επιθυμώ, χωρίς να επισκέπτομαι διάφορες ιστοσελίδες. Αρκεί να επισκεφθώ την ιστοσελίδα του Feedly και να διαβάσω όλες τις ειδήσεις από εκεί.

    2. Κανένα άρθρο δε μπορεί να μου ξεφύγει!

    Το Feedly διαθέτει αριθμούς μη αναγνωσμένων άρθρων για τις διάφορες ιστοσελίδες τις οποίες έχω καταχωρήσει, κάτι το οποίο μου επιτρέπει  να μη χάνω ούτε ένα άρθρο. Όσα άρθρα διαβάζω χαρακτηρίζονται αυτόματα ως αναγνωσμένα, ενώ τα υπόλοιπα περιμένουν έως ότου τα διαβάσω ή τα χαρακτηρίσω χειροκίνητα ως αναγνωσμένα.

    3. Μπορώ και διακρίνω τα δημοφιλέστερα άρθρα!

    Το Feedly διαθέτει αριθμούς δίπλα από τον τίτλο κάθε άρθρου, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό πόσες κοινοποιήσεις έχει δεχτεί το άρθρο σε Feedly, Facebook και Google+. Επομένως, με μια γρήγορη ματιά μπορώ μονάχα να διαβάσω τις δημοφιλέστερες ειδήσεις.

    4. Μπορώ και αποθηκεύω άρθρα για ανάγνωση σε κάποια άλλη στιγμή!

    Συνήθως ξεκινώ διαβάζοντας τους τίτλους των άρθρων και προχωρώντας στη συνέχεια στο κείμενο τους, όμως υπάρχουν φορές που δεν έχω χρόνο για να διαβάσω ένα μεγάλο κείμενο. Αυτό που κάνω είναι με ένα κλικ να αποθηκεύω το άρθρο για να το διαβάσω κάποια άλλη στιγμή.

    5. Χρησιμοποιώ το Feedly σε υπολογιστή και κινητό τηλέφωνο!

    Πολλές φορές κουράζομαι στον υπολογιστή, με αποτέλεσμα να ξαπλώνω και να συνεχίζω την ενημέρωση μου από το κρεββάτι ή τον καναπέ. Ευτυχώς, το Feedly έχει παρουσία και σε κινητές συσκευές (iOS, Android), δίνοντας μου τη δυνατότητα να σταματώ από το PC και να συνεχίζω στην Android συσκευή μου, με όλα τα δεδομένα να συγχρονίζονται αυτόματα μεταξύ των συσκευών.

    Τι περιμένετε; Δοκιμάστε το Feedly δημιουργώντας νέο λογαριασμό ή αξιοποιώντας κάποιον social λογαριασμό σας!

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles