14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    5 λύσεις από την Energizer για να μη μείνεις ποτέ από μπαταρία στο κινητό σου

    Τα σημερινά smartphones έχουν αυξημένες απαιτήσεις σε ενέργεια. Και οι μπαταρίες τους φαίνεται ότι, σε πολλές περιπτώσεις, “αγκομαχούν” από την έντονη χρήση που τους κάνεις. Ατελείωτες κλήσεις, μηνύματα, παιχνίδια, Wi-Fi μέχρι τελικής πτώσης… Αποτέλεσμα: πολλές φορές η μπαταρία της συσκευής να μη σου βγάζει όλη την ημέρα.

    Η νέα σειρά προτάσεων που σου προσφέρει η Energizer και φέρνει στην ελληνική αγορά η Nortonline φαίνεται ότι ήρθε για να λύσει το πρόβλημά σου αυτό μία για πάντα. Και, μάλιστα, δίνοντάς σου 5 διαφορετικές επιλογές. Δες πώς!

    1 Energizer AP1201

    Τι θα έλεγες για μία θήκη σιλικόνης με ενσωματωμένη μπαταρία; Εξαιρετικό ως σύλληψη και πρακτικό όταν μένεις από “ισχύ” στη μέση της ημέρας. Η πρόταση της Energizer ενσωματώνει μπαταρία χωρητικότητας 1500mAh για iPhone 4/4S, που, πραγματικά, θα σου “λύσει” τα χέρια, προστατεύοντας ταυτόχρονα τη συσκευή σου. Θα σου κοστίσει 54,90 ευρώ.

    2. Energizer AP750

    Μία συνοδευτική μπαταρία έκτακτης ανάγκης για την περίπτωση που “μείνεις” χωρίς κινητό την ώρα που το χρειάζεσαι. Είναι τόσο μικρή που μπορείς να την έχεις πάντα κρεμασμένη στα κλειδιά σου, ενώ έχει χωρητικότητα 750mAh και υποστηρίζει συσκευές που διαθέτουν θύρα micro USB. Το κόστος της φτάνει τα 24,90 ευρώ.

    3. Energizer XP1000

    Μία ακόμη λύση στο πρόβλημα “μπαταρίας” του smartphone σου. Με εξαιρετικά λεπτή κατασκευή, χωρητικότητα 1000mAh και υποστήριξη για πολλές συσκευές, πέρα από κινητά, όπως ακουστικά Bluetooth ή MP3 players. Κοστίζει 24,90 ευρώ, ενώ στη συσκευασία τπεριλαμβάνονται αντάπτορες για Apple/Nokia 2.0mm/mini USB/micro USB.

    4. Energizer XP2000A

    Ακόμη μία πιο “ενισχυμένη λύση” φόρτισης με συνοδευτική μπαταρία έκτακτης ανάγκης χωρητικότητας 2000mAh, για κινητά τηλέφωνα, smartphones, ακουστικά Bluetooth, MP3 Players και κονσόλες παιχνιδιών. Αυτός ο φορτιστής ανάγκης είναι εγγυημένος για να παρέχει μέχρι μία πλήρη φόρτιση σε smartphones, και δύο πλήρεις φορτίσεις για κινητά τηλέφωνα. Θα σου κοστίσει 39,90 ευρώ, ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνονται -και σε αυτήν την περίπτωση- οι εξής αντάπτορες: Apple/Nokia 2.0mm/Mini USB/Micro USB.

    5. Energizer XP4003

    Μαζί της κάνεις ακόμη και κάμπινγκ. Και μην ανησυχείς θα στρώσει ο καιρός… Με χωρητικότητα 4000mAh, είναι κατάλληλη για κινητά τηλέφωνα, smartphones, ακουστικά Bluetooth, MP3 Players, κονσόλες παιχνιδιών, DVD Players, Tablet PCs – δηλαδή σχεδόν όλα τα gadgets σου. Υπάρχει δυνατότητα φόρτισης 2 συσκευών ταυτόχρονα. Κοστίζει 69,90 ευρώ, ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνονται αντάπτορες για Apple/Nokia 2.0mm/Mini USB/Micro USB.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles