21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Οι 5 πιο εντυπωσιακές τηλεοράσεις της CES 2013

    Αν μπορεί κανείς να βγάλει ένα συμπέρασμα για την φετινή CES 2013, είναι ίσως η μειωμένη παρουσία φορητών συσκευών (smartphones, tablets) και η παντοκρατορία των τηλεοράσεων.

    Επίσης, σε αντίθεση με την προηγούμενη διοργάνωση μπορεί να διαπιστώσει τον «θάνατο» του 3D, τεχνολογίας που μας είχε κατακλύσει στις εκθέσεις και τις παρουσιάσεις, αλλά ποτέ δεν μπήκε με αξιώσεις στην αγορά. Έτσι, οι εταιρείες που παραδοσιακά ασχολούνται με συσκευές τηλεόρασης, άφησαν τον πόλεμο των διαστάσεων στην άκρη και αποφάσισαν να ασχοληθούν με την ανάλυση και το OLED. Το, η Ultra HD ανάλυση είναι εδώ και εμείς σας υπενθυμίζουμε τις 5 πιο εντυπωσιακές TV που είδαμε στο Las Vegas, οι οποίες απέδειξαν πως… το μέγεθος και η ανάλυση, μετράνε.

    Samsung S9 UHD TV: η απίθανη 85ιντση


    Είναι καιρός η τηλεόραση να ξεφύγει από το «έπιπλο» και να στέκεται μόνη της μέσα στο χώρο. Αυτό υποστηρίζει η Samsung, φτιάχνοντας την S9, μία Ultra HD τηλεόραση 85 ιντσών που διαθέτει το δικό της πλαίσιο. Δεν είναι όμως, ένα οποιοδήποτε μεταλλικό πλαίσιο. Διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία για ακόμα περισσότερη «μεγάλων διαστάσεων» τηλεοπτική απόλαυση. Δείτε περισσότερα εδώ.

    4Κ OLED από την Sony στις 56 ίντσες


    Ultra HD ανάλυση έχει το prototype στις 56 ίντσες που έδειξε η Sony που θέλει και η ίδια να μπει στον χορό της OLED, μίας τεχνολογίας που ξεκίνησε από πέρυσι, αλλά δεν είχε βγει στην αγορά λόγω δικαστικών αγωγών που αφορούσαν τις πατέντες για τη νέα αυτή τεχνολογία. Η Sony δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το line up και όλοι δέχτηκαν με χαρά την πρότασή της, αναμένοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την τιμή, το σχήμα και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Δείτε περισσότερα εδώ

    Samsung F8000: Η τετραπύρηνη


    Μία τηλεόραση, για να είναι έξυπνη, πρέπει να είναι και γρήγορη. Η F8000 είναι το μοντέλο της Samsung που, από τις 46 έως και τις 75 ίντσες, θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο και υπόσχεται κορυφαία επικοινωνία, μαζί με εξαίρετη τηλεθέαση. Δείτε περισσότερα εδώ.

    LG OLED TVs: σε ένα κατάστημα, της γειτονιάς σας


    Σας γράφαμε λίγο πιο πάνω για το «πρόβλημα» που είχε προκύψει με τις OLED τηλεοράσεις την περασμένη χρονιά. Πατέντες, δικαστήρια και οικονομικοί συμβιβασμοί, δεν είχαν επιτρέψει στις OLED να εμφανιστούν στα καταστήματα. Η LG φέτος, ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει OLED, αρχικά στις 55 ίντσες, με τιμές που θα ξεκινούν από τα 12.000. Αν δεν λιποθυμήσατε, διαβάστε περισσότερα εδώ.

    Westinghouse: στις 110 ίντσες με 4Κ ανάλυση και τιμή….


    Η τηλεόραση αυτή έχει μεγάλο… μέγεθος. Έχει όμως και αηδιαστικά υψηλή τιμή. Είστε σίγουροι ότι θέλετε να μάθετε; Ναι ε; 300.000 δολάρια. Όσο αξίζει ένα καλό διαμέρισμα. Στο San Francisco. Στην Αθήνα, με τις τιμές που έχουν πια τα νεόδμητα, μπορεί να αγοράσετε και δύο. Το 110 ιντσών τέρας, σας αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας και αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles