20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    5 ντοκιμαντέρ που αξίζει να δεις τον Απρίλιο

    Η κατηγορία των ντοκιμαντέρ κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος από τότε που αναπτύχθηκε το streaming. Ποιος άλλωστε δε θα ήθελε να μάθει μερικά πράγματα, τη στιγμή που ταυτόχρονα ψυχαγωγείται από την άνεση του καναπέ του; Αυτό το μήνα, 5 νέα ντοκιμαντέρ μπορείς να παρακολουθήσεις στο Netflix. Ας δούμε, στη συνέχεια, ποια είναι αυτά:

    05/04/2023 Λούις Καπάλντι: Πώς Νιώθω Τώρα

    Ένα συγκινητικό, αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για την πορεία του Λούις Καπάλντι, από το viral βίντεο που έκανε ως δυναμικός έφηβος μέχρι την υποψηφιότητά του για Grammy.

    12/04/2023 Ανθρωποκυνηγητό: Η Βομβιστική Επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης

    Αρχειακό υλικό, ανατριχιαστικές αναπαραστάσεις και αποκλειστικές συνεντεύξεις ρίχνουν νέο φως σε μια τραγωδία και σε δύο αδέλφια που βύθισαν μια πόλη στον τρόμο.

    18/04/2023 Πώς να Γίνεις Πλούσιος

    Το χρήμα μάς εξουσιάζει, αλλά μπορούμε να ξεφύγουμε. Ο οικονομολόγος Ραμίτ Σέτι συνεργάζεται με άτομα στις ΗΠΑ, για να τους βοηθήσει να έχουν μια καλύτερη ζωή.

    18/04/2023 Το Μεγαλύτερο Τρίτο Ραντεβού

    Όταν η Κάνι και ο Ματ γνωρίστηκαν σε μια εφαρμογή γνωριμιών, δεν είχαν ιδέα ότι η COVID-19 θα μετέτρεπε το ταξίδι τους στην Κόστα Ρίκα σε μια πολύμηνη περιπέτεια.

    18/04/2023 Η Αυτοκρατορία των Χιμπατζήδων

    Μια κοινότητα χιμπατζήδων ευημερεί σ’ ένα δάσος της Ουγκάντας, όπου αναπτύσσει κοινωνικούς και οικογενειακούς δεσμούς και βιώνει επικίνδυνες εδαφικές διαφιλονικίες.

    Διαβάστε επίσης:

    COSMOTE CINEMA KIDS: Νέο pop-up κανάλι με περισσότερες από 50 μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες στην COSMOTE TV (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles