20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    5 συμβουλές για τέλειες selfie από την Alcatel και το νέο “διασκεδαστικό” smartphone Α5 LED!

    Πάρτε master στην τέχνη των selfies και χρησιμοποιήστε το νέο Alcatel A5 LED για τις φωτογραφίες στις οποίες θα “αιχμαλωτίσετε” τη διάθεση του φετινού καλοκαιριού.

    Alcatel A5 LED Selfies  

    Υπάρχουν ορισμένα μυστικά για να τραβήξετε την τέλεια selfie, και μερικά από αυτά είναι πιο απλά από όσο νομίζετε. Θέλετε η selfie σας να μοιάζει με αυτές των αγαπημένων σας διασήμων; To να πάρετε master στην τέχνη της selfie γίνεται πιο εύκολο από ποτέ, με τη σύγχρονη τεχνολογία και με τα προηγμένα χαρακτηριστικά. Απλά χρειάζεστε τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας για να βεβαιωθείτε ότι θα απογειώσετε τον εαυτό σας. Σιγουρευτείτε ότι θα είναι μοναδικές ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό και ανακαλύψτε τα μυστικά των Instagram A-lister’s.

    Alcatel A5 LED Selfies 3

    Παρακάτω θα βρείτε τη λίστα με τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να τραβήξετε την τέλεια selfie:

    Φωτισμός – Κρατήστε το φωτισμό στο επίπεδο των ματιών και κοιτάξτε το φως για ένα άψογο φινίρισμα.

    Ζήστε ευχάριστες στιγμές με το Alcatel A5 LED, το οποίο διαθέτει μπροστινή κάμερα 5MP, κύρια κάμερα 8MP και μεγάλο διάφραγμα f/2.0. Οι φωτογραφίες θα είναι εντυπωσιακές σε κάθε λήψη. Η ενισχυμένη μπροστινή κάμερα, το διπλό φλας στην πίσω κάμερα και οι σε πραγματικό χρόνο δυνατότητες επεξεργασίας εγγυώνται μοναδικά αποτελέσματα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

    Φίλτρα – Βεβαιωθείτε ότι κάθε σας λήψη αιχμαλωτίζει την καλή πλευρά με ένα φυσικό αποτέλεσμα το οποίο θα εντυπωσιάσει τους ακολούθους σας… και με τις προβολές LED φωτισμού στο πίσω κάλυμμα, το τηλέφωνό σας θα ξεχωρίζει όπως και οι selfies σας!

    Εξατομίκευση – Διασκεδαστικά και πρωτότυπα αυτοκόλλητα και emojis τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για να τραβήξετε τις καλύτερες selfies! Επεξεργαστείτε τις λήψεις σας σε πραγματικό χρόνο και προσθέστε αντικείμενα για ένα τέλειο φινίρισμα. Η λειτουργία Face Show επιτρέπει emoji και γραφικά που μπορείτε να προσθέσετε στις εικόνες στη στιγμή, και λειτουργεί παράλληλα με το να μοιράζεστε χαρακτηριστικά, επιτρέποντας να δέχεστε ενημερώσεις από τα social media σε πραγματικό χρόνο.

    Κοινοποίηση – Εφόσον έχετε δημιουργήσει την τέλεια selfie, το να την κοινοποιήσετε γρήγορα είναι εξίσου σημαντικό! Βεβαιωθείτε ότι μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας άμεσα με τους φίλους σας και τους ακόλουθους σας για να κερδίσετε likes.

    Ιστορία – Βεβαιωθείτε ότι οι φίλοι σας είναι ενημερωμένοι για τις ανησυχίες σας και δημιουργήστε ιστορίες για να μοιραστείτε τις όμορφες στιγμές με ένα μοναδικό τρόπο, προβάλλοντας στους φίλους σας και στους fans σας λήψεις με ό,τι κάνετε κάθε στιγμή. Η δημιουργία μίας ιστορίας ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο εύκολη χάρη στη λειτουργία Instant Collage, η οποία μετατρέπει 2 με 4 φωτογραφίες σε 1.

    Συντονιστείτε με τους φίλους σας και τους ακόλουθους σας– και φωτίστε τις ειδοποιήσεις σας με διαφορετικού χρώματος φωτεινές προβολές στις εισερχόμενες κλήσεις και στα μηνύματα, στις ειδοποιήσεις και τελευταίες αλλά εξίσου σημαντικές στις ενημερώσεις από τα social media. Τα μηνύματά σας από το Facebook θα τα λαμβάνετε με μπλε χρώμα, τα μηνύματά σας από το What’s App με πράσινο χρώμα και από το Snapchat με κίτρινο χρώμα. Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε το Alcatel A5 LED σας να φωτίζει στις εισερχόμενες κλήσεις με ροζ χρώμα, στις ειδοποιήσεις με πορτοκαλί χρώμα και στα γραπτά μηνύματα με κίτρινο χρώμα για περισσότερη διασκέδαση.

    Alcatel A5 LED Selfies 2

    Τιμή και διαθεσιμότητα
    Το Alcatel A5 LED είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη στην τιμή των 199€

    Επιλογές σχεδίασης

    Διατίθεται με LED πίσω κάλυμμα και ένα επιπλέον Μεταλλικό Μαύρο ή Μεταλλικό Ασημί πίσω κάλυμμα για όταν θέλετε να κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles