18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    5 Tips για τις πιο τέλειες καλοκαιρινές Insta Photos, παρέα με ένα Samsung Galaxy A80!

    Ήρθε το καλοκαίρι και, επιτέλους, ήρθε η ώρα της μεγάλης απόδρασης. Ώρα για θάλασσες και ταβερνάκια, ήλιο, μπάνιο και χαλάρωση και, φυσικά, για πολλές-πολλές φωτογραφίες για το λογαριασμό σας στο Instagram. Πώς όμως θα κάνετε τους φίλους σας να ζηλέψουν με τις πόζες αλλά και τις λήψεις σας; Παρέα με το Samsung Galaxy A80 και μερικά tips για το πώς θα αξιοποιήσετε τις super δυνατότητές του, τα πράγματα είναι εξαιρετικά εύκολα.

    Samsung Galaxy A80

    Έχοντας μαζί σας την καινοτόμα πρόταση της Samsung με την τριπλή περιστρεφόμενη κάμερα, η mobile photography αλλάζει εποχή κι εσείς θα έχετε το απόλυτο εργαλείο για χιλιάδες followers στο Instagram.

    Με το Samsung Galaxy A80 και την κάμερά του, που μπορεί να τραβήξει με την ίδια ποιότητα λήψη και από τις δύο πλευρές, οι κανονικές και οι selfie φωτογραφίες σας θα είναι καλύτερες από ποτέ.

    Η triple κάμερα του Samsung Galaxy A80 περιλαμβάνει μία κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 48MP, διάφραγμα f2.2 και μέγεθος pixel 1.12μm, έναν υπερευρυγώνιο φακό (με οπτικό πεδίο 123 μοιρών) με αισθητήρα ανάλυσης 8MP και διάφραγμα f2.0, καθώς και τρίτο αισθητήρα βάθους ToF (3D Depth Camera) με διάφραγμα f1.2.

    Τι σημαίνουν όλα αυτά για το λογαριασμό σας στο Instagram;

    Samsung Galaxy A80-3

    1. Καλύτερες φωτό που …χωράνε τα πάντα

    Αρχικά, χάρη στο οπτικό πεδίο 123°, η κάμερα Ultra Wide έχει σχεδιαστεί ώστε να μιμείται το ανθρώπινο μάτι, έτσι, μπορείτε να μοιραστείτε ακόμη περισσότερα, τη στιγμή που συμβαίνουν. Μπορείτε να συμπεριλάβετε περισσότερα στο “κάδρο” σας, όπως μία μεγάλη παρέα ή ένα εντυπωσιακό τοπίο που περιλαμβάνει τα άσπρα σπίτια του νησιού, το βράχο και το ηλιοβασίλεμα, εντυπωσιάζοντας το κοινό σας στο Instagram.

    2. Αναγνώριση σκηνής για το βέλτιστο αποτέλεσμα

    Ό,τι κι αν θέλετε να τραβήξετε, το Samsung Galaxy A80 θα φροντίσει να το απογειώσει. Αξιοποιώντας το Εργαλείο Βελτιστοποίησης Σκηνής, το κινητό μπορεί να ανιχνεύσει και να βελτιστοποιήσει το περιεχόμενο κάθε λήψης βάσει 30 λειτουργιών. Ουσιαστικά, προσαρμόζει με έξυπνο τρόπο τις ρυθμίσεις της συσκευής για το βέλτιστο αποτέλεσμα, ανάλογα με το θέμα σας, όποιο κι αν είναι αυτό. Είτε το αγαπημένο σας κατοικίδιο, είτε ένα ρομαντικό ηλιοβασίλεμα, είτε απλά ένα θαλασσινό τοπίο ή το γαλάζιο του ουρανού, ό,τι κι αν επιλέξετε να φωτογραφίσετε, θα έχετε μία λήψη που θα τρελάνει τους followers σας. 

    Samsung Galaxy A80 

    3. Live focus ακόμη και στα videos!

    Όπως προείπαμε, το Samsung Galaxy A80 διαθέτει κάμερα βάθους που μπορεί να απογειώσει πολλές από τις λήψεις του. Φροντίζει όμως, ώστε οι δυνατότητές του να συμπληρώσουν το πακέτο, όπως π.χ. η λειτουργία Live Focus που είναι διαθέσιμη όχι μόνο σε φωτογραφίες, αλλά και στα video. Έτσι, μπορείτε να τραβήξετε ένα video στο οποίο θα θολώσετε το background, δίνοντας έμφαση στο κύριο θέμα σας.

    4. Αλλά και Super Steady στα live videos

    Ακόμη όμως κι αν θέλετε να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα στα live videos σας, η λειτουργία Super Steady θα φροντίσει καθώς προσφέρει live βίντεο επαγγελματικού επιπέδου, σε κάθε περιπέτεια του ταξιδιού σας.

    Samsung Galaxy A80-2

    5. Και μην ξεχάσετε, πώς έχετε το απόλυτο εργαλείο για τις καλύτερες selfies

    Μην ξεχαστείτε: Καθώς η κάμερα του Samsung Galaxy A80 περιστρέφεται μπορεί να προσφέρει ίδια ποιότητα λήψη και από τις δύο πλευρές. Δε θα βρείτε λοιπόν καλύτερο κινητό για selfies, ώστε να είστε έτοιμοι για νέο ρεκόρ likes αυτό το καλοκαίρι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles