20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    50 νέα Δωρεάν Εργαστήρια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και προγράμματα εκπαίδευσης στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές από το ΚΕΠΑ και το ΤΗΕ

    3d-internet-concept-technology-powerpoint-backgrounds

    Πενήντα (50) νέα Εργαστήρια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και προγράμματα κατάρτισης για την απόκτηση βασικών γνώσεων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών προγραμμάτισε για την περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου 2018 το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ). Να σημειωθεί ότι για τη συμμετοχή στα συγκεκριμένα εργαστήρια και προγράμματα κατάρτισης που απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, δεν απαιτείται κάποιο κόστος καθώς προσφέρονται δωρεάν, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες που συμπληρώνουν με επιτυχία τα προγράμματα, παραχωρείται πιστοποιητικό συμμετοχής.

    Ειδικότερα, τα Εργαστήρια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, έχουν διάρκεια 4 ώρες, και μεταξύ άλλων καλύπτουν θέματα όπως η Διαδικτυακή Πύλη Αριάδνη, το TaxisNet και το Διαδικτυακό Σύστημα Πληρωμής Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Στα Προγράμματα Κατάρτισης για την απόκτηση βασικών γνώσεων χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, τα οποία είναι διάρκειας 24 ωρών, δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση του διαδικτύου και των βασικών εφαρμογών του, στην MS WORD, MS EXCEL και στην Ασφάλεια Δεδομένων.

    Τα εργαστήρια και προγράμματα κατάρτισης θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις της Κύπρου (Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Παραλίμνι) από το ΚΕΠΑ, σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (THE).

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας http://www.kepa.gov.cy/mathisi/eskills ή  στα τηλέφωνα 24 812350 , 22 806122, 25 873588.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles