21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πώς φαίνεται η Νέα Υόρκη μέσα από τις κάμερες… 50 Nokia Lumia 1020

    Το Nokia Lumia 1020 διαθέτει μία από τις καλύτερες κάμερες της αγοράς και αυτό φαίνεται πως αποτέλεσε την “έμπνευση”, ώστε ο σκηνοθέτης Paul Trillo να το αξιοποιήσει με έναν… ιδιαίτερο τρόπο στο video που θα δείτε στο τέλος του θέματος.

    nokia-lumia-1020-bullet-time-02

    Η κάμερα των 41MPixels, με τον ZEISS φακό και την PureView τεχνολογία, συνδυάζεται με τη δημιουργική σκέψη του σκηνοθέτη, ο οποίος συνεργάστηκε με τη Microsoft σε αυτό το project, στο οποίο, πάντως, δε χρησιμοποίησε ένα, αλλά… 50 Lumia 1020 ώστε να πετύχει το αποτέλεσμα που θα δείτε.

    Τα 50 smartphones τα διαμόρφωσε σε μία κατασκευή που ονόμασε “Lumia Arc of Wonder”, ώστε να πετύχει το περίφημο “bullet-time effect” που έχουμε πρωτοδεί στις ταινίες Matrix. Ένα Surface tablet χρησιμοποιήθηκε για τον έλεγχο του setup ασύρματα, με τη βοήθεια ειδικού software που βοήθησε ώστε να συγχρονιστούν οι κάμερες.

    The Lumia Arc of Wonder, made from 50 1020s

    Να σημειώσουμε ότι, πέρυσι, ένα video, στο οποίο είχε χρησιμοποιήσει το “bullet time effect”, είχε δημιουργήσει και η HTC, ώστε να επιδείξει τις δυνατότητες της κάμερας του πρώτου One.

    Αυτή τη φορά, πάντως, τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά και το video της Nokia και της Microsoft διαφέρει, όπως θα δείτε πατώντας το play ακολούθως.

    Δείτε και ένα video Behind the Scenes από το project…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles