19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    500 εκατομμύρια downloads για τα Angry Birds (Oh Wow!)

    H Rovio, η εταιρία που λάνσαρε τα Angry Birds έχει κάθε λόγο να κάνει πάρτι. Σε συνέντευξη τύπου στο Ελσίνικι, ο υπεύθυνος marketing της εταιρίας Peter Vesterbacka, ανακοίνωσε ότι το δημοφιλές παιχνίδι έχει ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια downloads από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, που ήταν η 11η Απριλίου 2009, στο iTunes.

    Στόχος της εταιρίας που ξεκίνησε από 3 φοιτητές, το 2003, οι οποίοι είχαν κερδίσει ένα διαγωνισμό παιχνιδιών που είχε διοργανώσει η Nokia και η HP, είναι να φτάσουν το 1 δις downloads, σε desktop και mobile συσκευές.

    Η εταιρία έχει μπει και στην πιο “παραδοσιακή” παιχνιδοβιομηχανία, καθώς διάφορες εταιρίες φτιάχνουν κούκλες και αντικείμενα με θέμα τα αγριεμένα πουλιά που κυνηγάνε γουρουνάκια, ενώ στελέχη της έχουν πάει στην Κίνα, για να δουν τα θεματικά πάρκα με θέμα τα Angry Birds, που έχουν ξεφυτρώσει σε όλη τη χώρα, δημιουργώντας μία καινούρια αγορά.

    Το δίδαγμα της ημέρας; Αν έχετε μία καλή ιδέα, στήστε την σωστά και κάντε την διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο. Αν είναι τόσο καλή, θα πετύχει.

    Πηγή: Reuters

    Φώτο: Mashable

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles