21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    50.000 εφαρμογές έφτασε το Windows Phone Marketplace. O δρόμος, όμως, είναι ακόμα μακρύς

    To Marketplace, το κατάστημα εφαρμογών των Windows Phone έφτασε το ορόσημο των 50.000 δημοσιευμένων εφαρμογών, σε εξαιρετικά γρήγορο χρονικό διάστημα (14 μήνες). Αν συγκρίνει κανείς, όπως θα δείτε και στο γράφημα παρακάτω, πως το Android Market χρειάστηκε 19 μήνες για να φτάσει το αντίστοιχο αριθμό εφαρμογών, ενώ το αντίστοιχο κατάστημα για συσκευές που έχουν το λειτουργικό iOS μόλις σε 12.

    Αυτά φαίνονται στα δημοσιευμένα στοιχεία του All About Windows Phone και άλλα ενδιαφέροντα. Όπως το γεγονός ότι το 58% των εφαρμογών στο Marketplace είναι δωρεάν και ότι το εύρος τους καλύπτει όλα τα ενδιαφέροντα: από την ενημέρωση μέχρι το ταξίδι ή τα παιχνίδια.

    Όλα καλά και εντυπωσιακά. Αυτό σημαίνει πως το λειτουργικό της Microsoft αναγνωρίζει πως αν δεν υπάρχει περιεχόμενο, δεν πρόκειται να έχει αποτέλεσμα καμία καμπάνια μάρκετινγκ, όσο καλά πληρωμένη κι αν είναι. Και το περιεχόμενο στο λειτουργικό, θα το δώσουν οι κατασκευαστές εφαρμογών.

    Αυτό, όμως, που αναζητάμε ακόμα, δεν είναι εφαρμογές που απλά βγαίνουν και στην έκδοσή τους για Windows Phone λειτουργικό. Αν και αυτό είναι ένα ζήτημα ακόμα για αρκετές δημοφιλείς εφαρμογές που υπάρχουν για άλλα λειτουργικά.

    Αυτό που αναζητούμε είναι οι Windows Phone εφαρμογές που θα συνδυαστούν με αυτό το λειτουργικό και θα είναι ξεχωριστές. Θα είναι Windows Phone.

    Πηγή

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles