13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    5+1 λόγοι που το FRITZ!OS της AVM θα απογειώσει την καθημερινότητα σας!

    H AVM πρόκειται για μια «παραδοσιακή δύναμη» στα δικτυακά προϊόντα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, καθώς η γερμανική εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια μας έχει (καλό)μάθει σε μια μεγάλη ποικιλία από modem, routers και άλλα δικτυακά προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή αξιοπιστία, τη μοναδική ποιότητα, την εκπληκτική ασφάλεια και φυσικά τις τεράστιες δυνατότητες που χαρίζουν σε όλους τους χρήστες.

    Τα AVM routers (FRITZ!Box) λατρεύονται από όλους τους users και κυρίως από όλους εκείνους που δεν συμβιβάζονται με ένα απλό «συμβατικό» router, αναζητώντας το κάτι παραπάνω! Εάν αναρωτιέστε το πως έχει φτάσει στην κορυφή, το μυστικό της επιτυχίας για την γερμανική εταιρεία και τα routers της έχει «όνομα» που ακούει στο FRITZ!OS, καθώς πρόκειται για ένα ειδικό και έξυπνο λειτουργικό σύστημα, το οποίο βρίσκεται στην «καρδιά» κάθε Fritz!Box! To έμπειρο R&D team της AVΜ έχει σχεδιάσει το FRITZ!OS, ώστε να προσφέρει άνεση, ευελιξία, ευχρηστία και μια σειρά από ανεπτυγμένες λειτουργίες που δεν τις συναντάς πουθενά αλλού. Το FRITZ!OS είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να αλλάζει και να βελτιώνει σημαντικά την καθημερινότητα κάθε χρήστη και παρακάτω θα βρείτε 5+1 λόγους που το FRITZ!OS όχι μόνο θα κάνει τη καθημερινή ζωή σας πιο εύκολη, αλλά παράλληλα θα την… απογειώσει!

    15 Jahre FRITZ!Box

    1. Όλο το οικιακό σας δίκτυο με μια… ματιά!

    Οι εποχές που δεν γνωρίζατε ποια συσκευή είναι συνδεδεμένη στο οικιακό σας δίκτυο έχουν περάσει και σε αυτό έχει συμβάλλει το FRITZ!OS, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πλήρη επίγνωση των διασυνδεμένων συσκευών που απαρτίζουν το οικιακό σας δίκτυο και είναι connected (είτε wireless, είτε wired) με το FRITZ!Box σας. DECT τηλέφωνα, smartphones, PCs, Smart TVs, IP Cameras και άλλες χιλιάδες συνδεδεμένα απεικονίζονται ξεκάθαρα μέσα στο Interface του OS που φέρουν τα AVM routers.

    2. Step by Step οδηγοί για να ρυθμίσετε… τα πάντα!

    Φυσικά και όλοι οι χρήστες δεν είναι «tech gurus», ούτε είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν το πως θα πρέπει να σετάρουν το router τους και τις υπόλοιπες συσκευές που συνδέονται σε αυτό. Το FRITZ!OS είναι το λειτουργικό που έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει maximum ευκολία, καθώς διαθέτει μια σειρά από εύχρηστους step-by-step Wizards, οι οποίοι σας βοηθούν να ρυθμίσετε το Internet, τo Τηλέφωνο, το Home Network ή να τρέξετε diagnostics για να διαπιστώσετε την κατάσταση που βρίσκεται το δίκτυο σας.

    Fritzos AVM (6)

    3. “Smart Home”, κάθε ώρα και στιγμή!

    Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη που σας προσφέρει το FRITZ!OS είναι ότι σας χαρίζει μοναδική ευελιξία στη διαχείριση των συσκευών που αφορούν στο Smart Home σας. Μέσω του εύχρηστου user interface του λειτουργικού ή ακόμη και μέσω του MyFritz! App που μπορείτε να εγκαταστήσετε σε οποιαδήποτε mobile συσκευή μπορείτε με ευκολία να ελέγχετε και να ρυθμίζετε κατάλληλα τις Smart Home συσκευές σας, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

    4. Μεταφορά αρχείων και ατελείωτο streaming Multimedia περιεχομένου!

    Κάθε FRITZ!Box σας δίνει τη δυνατότητα να μεταδώσετε αρχεία και multimedia περιεχόμενο (όπως videos, μουσική, φωτογραφίες κ.ά), στις υπόλοιπες συσκευές που αποτελούν το home network σας, με το router σας να μετατρέπεται σε ένα είδος media server ή NAS συσκευής! Και εάν όλα αυτά σας φαίνονται (και σας ακούγονται) πραγματικά… βουνό, το FRITZ!OS υπάρχει για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη, καθώς μέσω μιας σειράς εύκολων ρυθμίσεων ο διαμοιρασμός οποιουδήποτε τύπου αρχείων μετατρέπεται σε… παιχνιδάκι!

    Fritzos AVM (1b)

    5. Καλύτερος έλεγχος στους μικρούς φίλους της τεχνολογίας!

    Εάν έχετε παιδιά στο σπίτι που συνηθίζουν να το «παρακάνουν» με το σερφάρισμα στο net, το FRITZ!OS σας δίνει τη δυνατότητα να «τρενάρετε» κάπως την online δραστηριότητα τους! Συγκεκριμένα, μέσω των εύχρηστων menus του εξελιγμένου λειτουργικού της AVM μπορείτε να θέσετε όρια για τον χρόνο που θα χρησιμοποιεί το κάθε παιδί τη συσκευή του ή ακόμη και να ορίσετε τις ιστοσελίδες στις οποίες θα έχει πρόσβαση. Με το FRITZ!OS θα εξασφαλίσετε ότι οι νεαροί fans της τεχνολογίας και θα απολαμβάνουν τη δικτυακή βόλτα τους και δεν θα παραμελούν τα μαθήματα τους!

    6. To μόνο με συνεχή updates!

    Για την AVM το FRITZ!OS είναι ένας «ζωντανός» οργανισμός που εξελίσσεται διαρκώς, για αυτό και οι software developers της γερμανικής εταιρείας δίνουν ξεχωριστή βαρύτητα στις συχνές αναβαθμίσεις που καθιστούν το εν λόγω OS πιο ασφαλές, εύχρηστο και πιο λειτουργικό και με νέα features. Αναμφίβολα, τα διαρκή updates είναι κάτι που μόνο το λειτουργικό σύστημα των routers της AVM προσφέρει!

    Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων της AVM στη χώρα μας είναι η AMY A.E

    Fritzos AVM (5)

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles