17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    55W fast charging (και) στα Xiaomi Redmi smartphones

    Οι περισσότερες κατασκευάστριες, τελευταία, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη γρήγορη φόρτιση των smartphones τους, με λύσεις που μπορεί να μη “μεγαλώνουν” την αυτονομία των συσκευών απαραίτητα, αλλά τις κάνουν να φορτίζουν ταχύτατα και μας επιτρέπουν να δίνουμε την ενέργεια που χρειάζεται σ’ αυτές ακόμη και με ολιγόλεπτες φορτίσεις.

    Τώρα, μαθαίνουμε για μία ακόμη κίνηση της Xiaomi σ’ αυτό το κομμάτι, με την εταιρεία να πιστοποιεί έναν νέο fast charger στα 55W, ο οποίος, όπως φαίνεται, θα ενσωματώνεται στη συσκευασία τόσο των ναυαρχίδων της όσο και των Redmi μοντέλων – με την τελευταία πληροφορία να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τη mid-range οικογένεια συσκευών της. 

    Μέχρι στιγμής ο πιο γρήγορος φορτιστής που είχαμε δει στα Redmi ήταν στα 33W, ενώ ακόμη και το Mi 10 Pro φορτίζει στα 50W αν και αποστέλλεται με φορτιστή στα 65W.

    Φαίνεται πως θα βλέπουμε ολοένα και ταχύτερες λύσεις φόρτισης στην αγορά, άλλωστε, όπως διαβάσαμε χθες, ο νέος κορυφαίος επεξεργαστής Snapdragon 875 θα υποστηρίζει έως και 100W fast charging, φορτίζοντας ένα smartphone έως το 50% ακόμη και σε 5 μόλις λεπτά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles