13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τελετή απονομής των πρώτων Βραβείων Γυναικείας Αριστείας «ΕΡΙΦΥΛΗ»

    Στην παρουσία του  Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017, η τελετή απονομής των πρώτων Βραβείων Γυναικείας Αριστείας «ΕΡΙΦΥΛΗ», που θεσμοθετήθηκαν και αποτελούν πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΚΟΓΕΕ).

    erifili awards

    Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΟΕΒ κ. Χρίστος Μιχαηλίδης, επεσήμανε ότι τα Βραβεία έχουν θεσπιστεί στο πλαίσιο των ευρύτερων δραστηριοτήτων των δύο οργανώσεων με σκοπό να αναδείξουν και να τιμήσουν τον στρατηγικό ρόλο των γυναικών στην ανάπτυξη της σύγχρονης οικονομίας, της καινοτομίας και της προαγωγής της επιχειρηματικότητας. Οι Βραβευθείσες επιλέγηκαν από την Επιτροπή Αξιολόγησης των Βραβείων ανάμεσα από ένα σημαντικό αριθμό αξιόλογων υποψηφιοτήτων. Η Επιτροπή απαρτίζεται από την Επίτροπο Ισότητας, τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της ΟΕΒ, την Πρόεδρο της ΚΟΓΕΕ, τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τον Ανώτερο Λειτουργό Εμπορίου & Βιομηχανίας του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και εκπρόσωπο της ΟΠΑΠ Κύπρου.

    Για το 2016 απονεμήθηκαν τα ακόλουθα Βραβεία:

    • «Γυναίκα Επιχειρηματίας»: Απονεμήθηκε στην κα Ειρένα Γεωργιάδου, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας Δημόσια Εταιρεία Λτδ.
    • «Γυναίκα Ηγέτης»: Απονεμήθηκε στην κυρία Ανδρούλα Βασιλείου, η οποία έχει επιδείξει ηγετικές ικανότητες και έχει σημαντική εμπλοκή στα κοινά στην Κύπρο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

     

    Την απονομή των Βραβείων έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κος Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος σε ομιλία του τόνισε τον τεράστιο ρόλο που έχουν να διαδραματίσουν οι γυναίκες στη σημερινή οικονομία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles