21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    O γύρος του twitter σε 90 λεπτά – Από τη Cyta και το Σύνδεσμο Διαφημιζομένων

    Σεμινάριο με τίτλο «O γύρος του twitter σε 90 λεπτά» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της Cyta στη Λευκωσία. Το σεμινάριο, το οποίο συνδιοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Διαφημιζομένων και τη Cyta, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέλη του Συνδέσμου Διαφημιζομένων, επιχειρηματικοί πελάτες του Οργανισμού, αλλά και φίλοι του twitter.

    Σκοπός τους σεμιναρίου ήταν να γνωρίσει ο επιχειρηματικός κόσμος τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του twitter, ως εργαλείου κοινωνικής δικτύωσης. Παρουσιάστηκαν παραδείγματα αξιοποίησής του από εταιρείες του εξωτερικού και έγινε μια απογραφή στο πώς παρουσιάζονται οι κυπριακές μάρκες (brands) στα κοινωνικά δίκτυα σήμερα.

    Η Διευθύντρια  Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Cyta, κ. Ρίτα Καρατζιά, τόνισε πως η Cyta, αναγνωρίζοντας τη δύναμη που έχει το twitter, δεδομένου ότι  σήμερα το 90% του κόσμου εμπιστεύεται τα κοινωνικά δίκτυα, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός του παιγνιδιού.

    Ο κ. Γιώργος Ευριπιώτης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου, αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που έχουν τα κοινωνικά δίκτυα, ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις του σήμερα, υποσχέθηκε στα μέλη του, πως ο Σύνδεσμος θα τους προσφέρει νέες εμπειρίες και ευχαρίστησε τη Cyta για τη διοργάνωση του πολύ χρήσιμου σεμιναρίου για τους επαγγελματίες.

    Η παρουσίαση έγινε από τους Γιάγκο Γιαγκουλλή και Πέτρο Χατζηνεοφύτου, των Υπηρεσιών Πελατών της Cyta, και τον Άλεξ Χριστοφόρου, Διευθυντή της εταιρείας Wadja Media. Κατά τη διάρκεια της όλης εκδήλωσης, όσοι συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και άλλες συσκευές (smartphone, tablet, laptop) και να δημιουργήσουν επί τόπου το δικό τους λογαριασμό στο twitter.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles