24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    5G or not 5G? Πόσο νωρίς είναι για το 5G?

    Με ένα αναλυτικό αφιέρωμα με τίτλο «5G or not 5G? Πόσο νωρίς είναι για το 5G» κυκλοφόρησε χθες το νέο τεύχος του μηνιαίου περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες CY». Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το 5G και αρκετά debates γίνονται για το αν ο καιρός έχει ωριμάσει ή όχι για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το λανσάρισμα νέας γενιάς κινητής τη στιγμή που το 4G απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ολοκληρωμένο, τουλάχιστον σε Παγκόσμια έκταση.

    kiniti cover june 2016

    Στο νέο τεύχος μπορείτε επίσης να διαβάσετε:

    Feature: «Φάκελος Αυτόνομη Οδήγηση: H επανάσταση ξεκίνησε..» Η εποχή που τα αυτοκίνητα μας θα αποφασίζουν αντί για εμάς έφτασε! Ελάτε να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά της αυτόνομης οδήγησης και να μάθουμε τα πάντα για τη νέα τάση στην οδήγηση που αναμένεται να κυριαρχήσει μέσα στα επόμενα χρόνια, αλλάζοντας πλήρως τις οδηγικές.. μας συνήθειες!

    ΕΡΕΥΝΑ: «Ήπιες οι αρχικές επιπτώσεις του Brexit στην ευρωπαϊκή αγορά Πληροφορικής..» Η απόφαση του Βρετανικού λαού να ταχθεί στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου 2016 υπέρ της αποχώρησης της Μεγάλης Βρετανίας από την ΕΕ, πέρα από το σοκ που προκάλεσε, τρομάζει τώρα και τις κυβερνήσεις πολλών ευρωπαϊκών χωρών, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Κύπρος, για τις πιθανές συνέπειες του Brexit.

    COVER STORY: «Ποιο είναι το σήμερα και το αύριο των wearables» Η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς νέες καινοτομίες κάνουν την εμφάνισή τους, ασκώντας σημαντική επιρροή στη συμπεριφορά του καταναλωτή, προσ φέροντάς του μεγαλύτερη δικτύωση, κινητικότητα (mobility) και πολυχρηστι κότητα. Ο Κύπριος χρήστης υιοθετεί τη νέα αυτή τάση, όχι όμως στους ίδιους ρυθμούς με το μέσο ευρωπαίο πολίτη.

    HOT SPOT : «HUAWEI P9 έρχεται..να «σαγηνέψει» με τα προγράμματα RED της Cytamobile Vodafone» τους φανατικούς φίλους των mobile τεχνολογιών στο νησί!

    MEGATEST: «Τα καλύτερα Camera Phones…»

    SECURITY : Cyber Cerveros ένας «Ψηφιακός Φρουρός» στη διαδικτυακή πόρτα του σπιτιού σας!

    Δείτε επίσης:

    PREVIEW: Lenovo ZUK Z2 Pro. Samsung Galaxy J7 (2016), Alcatel Pop 7 LTE, Meizu Pro, ΖΤΕ Blade V Plus και Sony Xperia XA

    Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της «Κινητής» που κυκλοφόρησε χθες Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 στα περίπτερα σε όλη την Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles