18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    4G; Last year! Το 5G έρχεται (στη Ν.Κορέα)!

    Ακόμη στην Ελλάδα δεν έχουμε καν…χορτάσει το 4G/LTE αλλά στις πραγματικά ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, ήδη ετοιμάζεται η επόμενη γενιά δικτύωσης Inernet υψηλών ταχυτήτων, το επονομαζόμενο και “5G”!

    5g-2

    Συγκεκριμένα στη Νότια Κορέα, η κυβέρνηση της χώρας ενέκρινε δαπάνη 1,5 δις δολλαρίων για τη δημιουργία/αναβάθμιση υποδομών, προκειμένου οι κάτοικοι να απολαύσουν το 2020, σε 6 χρόνια από σήμερα, 5G ταχύτητες, έως και 1.000 φορές μεγαλύτερες από του τωρινού 4G/LTE δικτύου! Φυσικά το κράτος θα επωφεληθεί από την επένδυσή του αυτή, καθώς οι πάροχοι θα πρέπει να πληρώσουν αδρά για να χρησιμοποιήσουν τα νέα συστήματα, με το κόστος βέβαια να μετακυλίεται (και) στους χρήστες.

    «Οι χώρες στην Ευρώπη, την Κίνα και τις ΗΠΑ κάνουν επιθετικές προσπάθειες για την ανάπτυξη της τεχνολογίας 5G…και πιστεύουμε ότι θα υπάρξει έντονος ανταγωνισμός στην εν λόγω αγορά σε λίγα χρόνια», δήλωσε εκπρόσωπος του Υπουργείου Επιστήμης της Νότιας Κορέας. Οι άνθρωποι είναι πολλά χρόνια μπροστά, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από πολλές άλλες χώρες του κόσμου, εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να…ζηλεύουμε και να περιμένουμε την ώρα μας…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles