20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα έχει 5G

    Οι επισκέπτες των Χειμερικών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018 στη Νότια Κορέα θα έχουν πρόσβαση σε εμπορικές υπηρεσίες 5G, σύμφωνα με τον Δ/ντα σύμβουλο της KT Telecom, Chang-Gyu Hwang, ο οποίος μίλησε στο MWC 2015 της Βαρκελώνης.

    Chang-Gyu Hwang MWC 2015

    Απτόητος από την έλλειψη των παγκόσμιων προτύπων, ο Hwang δήλωσε ότι η εταιρεία έχει προχωρήσει γρήγορα με το 5G. “Είναι το δίκτυο της επόμενης γενιάς όπου χρειαζόμαστε. Η ταχύτητα είναι μόνο ένα προαπαιτούμενο μέρος, το μεγαλύτερο είναι η χωρητικότητα. Χρειαζόμαστε να χτίσουμε ένα δίκτυο το οποίο θα είναι σε θέση να παρέχει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο με πολλή χαμηλή καθυστέρηση”

    Πάρα της περί του αντιθέτου εκτιμήσεις για το χρόνο που χρειάζεται πραγματικά το 5G να ωριμάσει ο Hwang επιμένει στην ταχύτερη υιοθέτησή του υποστηρίζοντας ότι τα κόστη του δικτύου θα είναι σημαντικά χαμηλότερα.

    «Τα κόστη της πληροφορικής της επόμενης γενιάς, έχουν πέσει κατά 1000 φορές με την πάροδο του χρόνου. Πετύχαμε αυτή την αλλαγή με τους ημιαγωγούς, τώρα πρέπει να κάνουμε το ίδιο συγκρίνοντας το 5G με το 2G.», πρόσθεσε.

    Διαβάστε περισσότερα για τη μάχη του 5G στο MWC στο InfoCom.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles