20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    5o Digital Days: Social Media in business @ Public

    cover 16-10-13 sent

    Με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο Digital Days, που διοργανώνει το DigitalLife.gr, με τίτλο Social media in business: Community management – Αναπτύσσοντας τη σχέση με τον πελάτη.

    Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν επαγγελματίες και δημοσιογράφους του χώρου των Social Media. Το ρόστερ των ομιλητών αποτέλεσαν οι Δημήτρης Χαζάπης (Skroutz), Δημήτρης Παπαδόπουλος (We R Media), Γιάννης Τριανταφύλλου (ΤΟ ΑΤΟΜΟ), Πέτρος Κηπουρόπουλος (Digitallife.gr) και Παναγιώτης Καζάνης (Baas).

    Έντονη ήταν και η συμμετοχή του κοινού, το οποίο, παρά τη βροχή, έδωσε το παρόν του και συμμετείχε σε διάλογο με τους ομιλητές εκφράζοντας τις απορίες τους και επιζητώντας συμβουλές.

    20131111_192933
    Οι ομιλητές του 5ου Digtial Days: Social media in business: Community management – Αναπτύσσοντας τη σχέση με τον πελάτη

    Οι παρουσιάσεις κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα της χρήσης των social media στις επιχειρήσεις και δόθηκε έμφαση στα εξής 5 σημεία:

    Δημήτρης Χαζάπης: Τα social media ως περιβάλλον για μια μικρομεσαία επιχείρηση+ Βασικοί κανόνες marketing και εφαρμογή στα social media

    Δημήτρης Παπαδόπουλος: Social media “in-house” ή “outsourcing”  – Φτιάχνοντας οι ίδιοι το περιεχόμενό σας

    Πέτρος Κηπουρόπουλος: Engagement: Τι είναι, πώς θα το αποκτήσετε και τι σας προσφέρει – Οι φίλοι είναι και fans σας;

    Γιάννης Τριανταφύλλου: Community management – Σε ανοιχτή επικοινωνία με τους fans

    Παναγιώτης Καζάνης: Προωθώντας την επιχείρησή σας στα social media: Στρατηγική, concepts, περιεχόμενο, activations, διαφήμιση, μέτρηση αποτελεσματικότητας

    speakers answer 12-11-13 sent
    Q&A Sessions: Το κοινό ρωτά και εμείς απαντάμε!

    Το κοινό είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους ομιλητές μετά τη λήξη του σεμιναρίου. Όσοι επέλεξαν να στείλουν μέσω email τις απορίες τους, όπως έκανε ο Κωνσταντίνος Μ., έλαβαν απάντηση από τους ομιλητές του σεμιναρίου στη Facebook Σελίδα: facebook.com/DigitalDays.gr .
    “Καλημέρα σας παρακολούθησα εχθές το Σεμινάριο σας για τα Social Media. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τα social media. Δουλεύω σε μια μικρή επιχείρηση  η οποία έχει λογαρισασμό facebook αλλά είναι σε group. Θέλω να φτιάξω Business account  βασικά να είναι κάτι επίσημο.Η ερώτηση  μου είναι η εξής αν φτιάξω business account και σβήσω το group στο facebook κατά πόσο θα είναι καλό για τον κόσμο που μας ακολουθεί και αν θα είναι καλό να γίνει business acccount; ” Κωσταντίνος Μ

    Δες τις απαντήσεις που δόθηκαν από τους ομιλητές του 5ου Digital Days.

    Μείνετε συντονισμένοι στο site (www.digitaldays.gr) αλλα και στη Facebook Σελίδα( facebook.com/DigitalDays.gr ) για νέα, παρουσιάσεις ομιλητών, τα επερχόμενα σεμινάρια αλλά και διαγωνισμούς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles