16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε το επίσημο trailer για τον 4ο κύκλο του Westworld

    Σε λίγες μέρες η δυστοπική σειρά Westworld του HBO επιστρέφει με τον 4ο κύκλο, ο οποίος υπόσχεται έντονες τηλεοπτικές στιγμές, ανατρέποντας αυτό που η πλειοψηφία θεωρεί πραγματικότητα. Στο πλαίσιο αυτό, δημοσιεύτηκε ένα νέο trailer, το οποίο απεικονίζει την εξέλιξη των ρομπότ, περιλαμβάνοντας παράλληλα και μια επιστροφή, αυτή της Evan Rachel Wood.

    Μπορεί να πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που “επισκεφτήκαμε” τον αλλόκοτο κόσμο του Westworld, αφού η 3η σεζόν έριξε “αυλαία” το Μάιο του 2020, όμως η σειρά έχει ένα κοινό που αγωνιά για τη συνέχεια.

    Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, ο 4ος κύκλος του Westworld θα περιλαμβάνει 8 επεισόδια, που θα μας συστήσουν σε νέους κόσμους, ενώ αναμένεται η εμφάνιση ενός γνωστού ηθοποιού. Το σενάριο υπογράφουν οι Jonathan Nolan και Lisa Joy και η επίσημη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου στο HBO.

     Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    https://youtu.be/2l4tuNYvPa4

    Διαβάστε επίσης:

    O Jon Snow επιστρέφει! Νέο sequel του Game of Thrones ετοιμάζει το HBO (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles