21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ [ΕΛΗΞΕ]! 60 beta keys για το Heroes of the Storm!

    Όλη η gaming community συζητάει αυτή τη στιγμή για το Heroes of the Storm, το νέο υπό ανάπτυξη MOBA game της Blizzard, στο οποίο πρωταγωνιστούν όλοι οι αγαπημένοι ήρωες των παιχνιδιών της. Είμαστε σίγουροί ότι σας έχει φάει η αγωνία να ρίξετε μία ματιά στον κόσμο του Heroes of the Storm, για αυτό και εμείς είπαμε να σας φροντίσουμε προσφέροντας σας 60 κωδικούς για να ρίξετε μία καλή ματιά στο νέο τίτλο της Blizzard και έτσι να πάρετε μία πρώτη γεύση από τον κόσμο του παιχνιδιού!

    Heroes of the Storm

    Επειδή σίγουροα όλοι θα θέλετε να μπείτε μέσα στο παιχνίδι γρήγορα, θα «τρέξουμε» τις διαδικασίες! Αφήστε από κάτω ένα σχόλιο και μην ξεχάσετε να αφήσετε ένα email που να ισχύει… και οι κωδικοί θα φύγουν προς το email σας το ταχύτερο δυνατόν! Αυτή τη φορά, κερδίζουν οι γρηγορότεροι… GO, GO, GO!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    226 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles