15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    60 εκατομμύρια χρήστες το Outlook.com

    Είναι επίσημο πια. Το Outlook.com που είχαμε δει αρχικά το καλοκαίρι, δεν είναι πια σε beta, έχει την τελική του μορφή και είναι επίσημο. Βέβαια, κανείς από εμάς που το έχει χρησιμοποιήσει ήδη δεν διαπίστωσε bugs, αλλά δεν αμφισβητούμε τη Microsoft…

    Εκτός όμως από την επίσημη λειτουργία του outlook.com του νέου webmail, η Microsoft επίσης ανακοίνωσε πως ήδη το χρησιμοποιούν 60 εκατομμύρια χρήστες, οι μισοί από τους οποίους έχουν «μετακομίσει» από το Gmail. Είναι σαφές ότι η εταιρεία έχει βάλει στόχο τη Google και για να πείσει ακόμα περισσότερους να χρησιμοποιήσουν το Outlook.com, σκοπεύει να λανσάρει μία σειρά από τηλεοπτικές διαφημίσεις, αφίσες και άλλα. Υποθέτουμε, αποκλειστικά στις ΗΠΑ.

    Βέβαια, η μεγάλη αλλαγή θα γίνει το ερχόμενο  καλοκαίρι, όταν η Microsoft θα «μετακομίσει» τους hotmail χρήστες όλους στο outlook. Όχι υποχρεωτικά, καθώς δεν χρειάζεται να αποχαιρετίστε τον λογαριασμό σας hotmail και να δημιουργήσετε ένα καινούριο. Απλά δεν θα χρησιμοποιείτε πια το γνωστό hotmail interface.

    Πηγή: Engadget

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles