22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο 64-bit Chrome για Windows είναι ταχύτερος, ασφαλέστερος και πιο σταθερός

    Η Google ανακοίνωσε (επιτέλους) μία 64-bit έκδοση του Chrome για υπολογιστές με λειτουργικά συστήματα Windows 7 και 8. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια τελική έκδοση για download, υπάρχουν όμως οι δύο δοκιμαστικές εκδόσεις Canary και Dev, τις οποίες αργότερα θα ακολουθήσουν η beta και η τελική έκδοση του προγράμματος.

    google chrome 64-bit

    Η 64-bit έκδοση του Chrome προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα στην πλοήγηση και στη φόρτωση γραφικών και multimedia περιεχομένου, με τα αποτελέσματα να δείχνουν έως και 25% βελτίωση της αποδοτικότητας στο συγκεκριμένο τομέα. Επίσης, υπάρχει καλύτερη ασφάλεια και μεγαλύτερη σταθερότητα, καθώς παρατηρήθηκε πως η έκδοση 64-bit κρασάρει σχεδόν τις μισές φορές απ’ότι η έκδοση 32-bit.

    Για όσους κατεβάσετε κάποια από τις δοκιμαστικές εκδόσεις του Chrome για 64-bit συστήματα, θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα γίνει αντικατάσταση της υπάρχουσας έκδοσης Chrome που χρησιμοποιείτε και πως οι προσωπικές ρυθμίσεις και οι σελιδοδείκτες σας δε θα χαθούν. Καλού κακού, όμως, κρατήστε ένα backup προηγουμένως.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles