23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχεται το πρώτο 64-bit smartphone της HTC!

    Μια νέα “διαρροή” από το στρατόπεδο της HTC αποκάλυψε ένα επερχόμενο μοντέλο με 64-bit chipset!

    desire 64 bit

    Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποια ναυαρχίδα για ένα απλό mid-range Desire μοντέλο (κωδικός A11), με οθόνη 4,7 ιντσών ανάλυσης 480×854 pixels και φυσικά το πρώτο 64-bit chipset της Qualcomm, το Snapdragon 410. Το chipset θα έχει 4 πυρήνες στο 1,4GHz, 4G LTE υποστήριξη και το Adreno 306 GPU, ενώ η συσκευή θα διαθέτει επίσης μια κάμερα των 5 MPixel (εμπρόσθια VGA) και θα τρέχει Android 4.4.2 KitKat.

    Από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν μέσω του @upleaks (τώρα που το @evleaks δεν υπάρχει πιά) δε διακρίνονται διπλά ηχεία στο εμπρός μέρος, καθώς το μοναδικό ηχείο βρίσκεται στην πλάτη, η οποία είναι από “απλό”, glossy πλαστικό. Επίσης δε διακρίνεται ούτε LED flash κοντά στην κύρια κάμερα, κάτι που συνηγορεί στο ότι θα πρόκειται για ένα αρκετά φθηνό smartphone από την HTC.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles