19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    67 χαρακτήρες της Marvel θα δούμε στο Avengers: Infinity War!

    Το τεράστιο και πολύ φιλόδοξο “Phase 3” της Marvel είναι έτοιμο να ξεκινήσει με το πολυαναμενόμενο Captain America: Civil War να έχει μπει ήδη στις ράγες και να ετοιμάζεται σιγά σιγά για την προβολή του στις 2 Απριλίου. Βέβαια οι Avengers είναι… Avengers και πάντα θα θεωρούνται η top παραγωγή του στούντιο. Που απ’ ότι φαίνεται θα πουσάρει το επόμενο κεφάλαιό του μέχρι να μην μείνει κανένας σούπερ ήρωας της Marvel ανεκμετάλλευτος. Στο τέλος του Age of Ultron είδαμε πως ο Thanos είχε πάρει στα χέρια του το Infinity Gauntlet, κάτι που σήμαινε πως τα παιχνίδια είχαν τελειώσει και ήταν πανέτοιμος να ισοπεδώσει τους Avengers. Οι οποίοι εάν θέλουν να τον αντιμετωπίσουν και να τα καταφέρουν, πρέπει οπωσδήποτε να φωνάξουν βοήθεια. Τουτέστιν, 67 χαρακτήρες της Marvel για το Avengers: Infinity War φτάνουν;

    Marvel-Studios-Avengers

    Το σούπερ project που θα προβληθεί σε δύο μέρη, 4 Μαίου 2018 και 3 Μαίου 2019 αντίστοιχα, αναμένεται πως θα είναι ένα έπος τίγκα στους σούπερ ήρωες, που θα φτάσουν στο παραπάνω τρομερό νούμερο. Οι co-directors Joe και Antony Russo ήταν εκείνοι που έριξαν πρώτοι την βόμβα της πολυάριθμης συμμετοχής.
    “Έχουμε τόσους πολλούς χαρακτήρες να διαχειριστούμε. Θα κάνουμε κάτι πρωτόγνωρο στο Avengers: Infinity War. Θα έχουμε σ’ αυτό 67 χαρακτήρες”. Όπως καταλαβαίνετε με το που έγινε γνωστή η δήλωσή τους άρχισαν οι υποθέσεις και τα μαθηματικά για το πόσοι και ποιοι θα πάνε στο κάθε φιλμ. Αυτό που συζητιέται πολύ είναι το γεγονός πως από την στιγμή που ο Thanos είναι μία απειλή όχι μόνο για τη Γη αλλά και για ολόκληρο τον γαλαξία, δεν θα ήταν απίθανο να δούμε τους Guardians of the Galaxy να κάνουν ένα πέρασμα από την οθόνη. Μπορεί οι ίδιοι να ετοιμάζονται για το Guardians of the Galaxy Vol. 2 αλλά θα μπορούσαν να βρουν λίγο χρόνο για να βοηθήσουν τους φίλους τους στη Γη. Α, και μην ξαφνιαστείτε εάν δείτε π.χ. τους Daredevil, Jessica Jones και Luke Cage, τους μελλοντικούς Defenders του Netflix να μπαίνουν στα υπόψη για την στελέχωση των 67 σούπερ ηρώων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles