15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    7+1 εφαρμογές για να επιβιώσεις το καλοκαίρι!

    Καλοκαιράκι… Έφτασε η στιγμή για διακοπές! Έχεις προβληματιστεί για το ποιες είναι οι εφαρμογές που θα χρειαστείς οπωσδήποτε για να “επιβιώσεις” φέτος το καλοκαίρι; Δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι πολύ, εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε τις πιο top summer εφαρμογές! 

    My F2G

    Με την εφαρμογή F2G έχεις πάντοτε τον απόλυτο έλεγχο! Χωρίς να χάνεις λεπτό, μπορείς από όπου κι εάν βρίσκεσαι να ανανεώσεις το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας σου, αλλά και να ενεργοποιήσεις ειδικά πακέτα που χαρίζουν μοναδικά bonus και προσφορές. Και εάν αισθάνεσαι ότι το έχεις παρακάνει με τα MB σου γιατί δεν έχεις σταματήσει να ανεβάζεις καλοκαιρινά stories στο Instagram, μπορείς εύκολα και απλά, να τσεκάρεις το υπόλοιπο σου σε MB (ελέγχοντας παράλληλα τα διαθέσιμα SMS και το χρόνο ομιλίας που σου απομένει). Τέλος, μην ξεχάσεις τα flames, τα οποία μπορείς να τα εξαργυρώνεις σε εκπληκτικούς διαγωνισμούς, κερδίζοντας απίθανα δώρα σε καθημερινή βάση!


    PackPoint

    Το να πακετάρεις γιατί θες διακοπές δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εάν οι λίστες δεν είναι το φόρτε σου, τότε η εφαρμογή PackPoint θα σε βοηθήσει έτσι ώστε να μην αφήσεις τίποτα… πίσω! Μόλις ολοκληρώσεις τη λίστα με τα πράγματα σου, μπορείς να την αποθηκεύσεις και να τη μοιραστείς με την οικογένεια ή τους φίλους σου, ενώ επιπλέον το PackPoint app σου δίνει τη δυνατότητα να τσεκάρεις κι άλλες παραμέτρους που αφορούν τις διακοπές σου, όπως είναι για παράδειγμα οι καιρικές συνθήκες ή οι δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις στον προορισμό σου. Με την εφαρμογή: PackPoint το βαρετό πακετάρισμα γίνεται… διασκέδαση!

    Summer Wallpapers – Niceforapps

    Μία από τις καλύτερες free εφαρμογές που αν μη τι άλλο θα σε βάλουν για τα καλά σε καλοκαιρινό mood. Μέσα από μια τεράστια γκάμα από δωρεάν wallpapers που ξεχωρίζουν για την εκπληκτική ποιότητα τους (Full HD), μπορείς να χαρίσεις στη συσκευή σου μοναδικά summer vibes, επιλέγοντας 3D wallpapers που μπορούν να εγκατασταθούν είτε στη κύρια οθόνη, είτε στη lock screen του κινητού σου!

    VSCO: Photo & Video Editor

    Καλοκαίρι σημαίνει μεθυστικά ηλιοβασιλέματα, δροσερά cocktails δίπλα από το κύμα και ανεμελιά στο full! Για αυτό είναι λογικό κάθε καλοκαίρι, η κάμερα του smartphone σου να παίρνει… φωτιά! Μια εξαιρετική εφαρμογή που θα πάει τις mobile φωτογραφίες και τα video σου στο επόμενο level είναι η VSCO. Χρησιμοποιώντας μια σειρά από εξελιγμένα δημιουργικά εργαλεία, δεν υπάρχει πραγματικά κανένα όριο στο πόσο μπορείς να εμπλουτίσεις και να βελτιώσεις τις φωτογραφίες και τα videos σου.

    Cospender

    Εάν έχεις πρόβλημα στο να υπολογίσεις τα έξοδα των καλοκαιρινών διακοπών σου, ειδικότερα από τη στιγμή που θες να τα διαχωρίσεις και να τα ξεχωρίσεις, τότε η καλύτερη επιλογή είναι το Cospender! Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείς να δημιουργήσεις ειδικές κατηγορίες εξόδων, είτε πρόκειται για ένα ταξίδι, τις καλοκαιρινές διακοπές σου, ακόμη και μια νυχτερινή έξοδο και η εφαρμογή Cospender θα σε βοηθήσει να μοιραστείς τα έξοδά σου. Ειδικά εάν είσαι «big spender» το Cospender θα σε σώσει και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση!

    Fitness Pal

    Μπορεί το καλοκαιράκι να αφηνόμαστε λίγο πιο «ελεύθεροι» και να παραμελούμε γυμναστήριο, ασκήσεις και διατροφή, όμως σε περίπτωση που παρατηρείς η κατάσταση να «ξεφεύγει» από το επιτρεπτό όριο, υπάρχει και το Fitness Pal! Με το συγκεκριμένο app θα διατηρηθείς σε φόρμα, ακολουθώντας συμβουλές fitness, καθημερινά challenges, ειδικές ασκήσεις, αλλά και ένα αποτελεσματικό πλάνο διαίτης. Με το Fitness Pal μπορείς να παρακολουθείς διαρκώς την πρόοδο σου, εξασφαλίζοντας ότι θα μείνεις fit και active από το φετινό μέχρι το επόμενο… καλοκαίρι!

    Water Reminder

    Όλοι οι ειδικοί συμφωνούν: το νερό κάνει καλό στην υγεία! Ειδικότερα το καλοκαίρι, με την θερμοκρασία να έχει χτυπήσει κόκκινο, πρέπει διαρκώς να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου. Εάν βέβαια ανήκεις σε εκείνους που ξεχνούν να πίνουν νερό (όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και όλες τις εποχές), τότε για σένα υπάρχει το Water Reminder app! Μέσω ενός εύχρηστου και άνετου user interface, η εν λόγω εφαρμογή σου υπενθυμίζει πόσα ποτήρια νερό πρέπει να πίνεις την ημέρα, ενώ παράλληλα σε ενθαρρύνει για να πετύχεις τους ημερήσιους στόχους σου. To μόνο σίγουρο είναι ότι με το Water Reminder θα… ξεδιψάσεις!

    Spotify

    Παραλία χωρίς… Spotify, απλώς δε γίνεται, καθώς πρόκειται για το νούμερο ένα music streaming app που υπάρχει στην υφήλιο! Με το Spotify μπορείς να οργανώσεις τις playlists σας, να αναζητήσεις μουσικά tracks στη στιγμή και να ακούσεις αμέτρητα Podcasts. Η ποικιλία που προσφέρει είναι πραγματικά ανεξάντλητη, καθώς μπορείς να απολαύσεις απεριόριστες φορές όλα τα είδη μουσικής… από Pop και Jazz, μέχρι κλασική μουσική, heavy metal και EDM. Και επειδή είναι καλοκαίρι και σίγουρα δεν θες να χαθείς στις αμέτρητες Playlists του Spotify, η καλύτερη λίστα με καλοκαιρινά τραγούδια είναι η «WIND Summer List». Συντονίσου σε αυτή και αφέσου στο ρυθμό!

     

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles