24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Φωτογράφος δοκιμάζει και συγκρίνει την κάμερα 8 διαφορετικών iPhone!

    H Lisa Bettany είναι μία γνωστή φωτογράφος, η οποία παράλληλα δεν ασχολείται μόνο με επαγγελματικές φωτογραφήσεις, αλλά και με την ανάπτυξη mobile εφαρμογών. Με αφορμή την κυκλοφορία του iphone 6, η Lisa αποφάσισε να τεστάρει 8 διαφορετικά iPhone, πραγματοποιώντας το απόλυτο crash-test τεστάροντας τα φωτογραφικά αποτελέσματα όλων των συσκευών της Apple που έχουν κυκλοφορήσει.

    image-iPhone-comparison2

    Όπως θα έχετε ήδη διαβάσει το νέο iPhone εκτός του ότι έρχεται με εμφανώς μεγαλύτερες οθόνες, διαθέτει επίσης μία σημαντικά βελτιωμένη κύρια κάμερα με αισθητήρα στα 8MP, η οποία δύναται να προσφέρει στους users μία σειρά από ανεπτυγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως phase-detection autofocus, dual-LED flash και εξελιγμένο image stabilization. H έμπειρη φωτογράφος τέσταρε το πρώτο iPhone και τα iPhone 3G, 3GS, iPhone 4, 4S, iPhone 5, 5S και iPhone 6 και ουσιαστικά αυτό που έκανε ήταν να τραβήξει την ίδια φωτογραφία με 8 διαφορετικές συσκευές και στη συνέχεια τοποθέτησε κάθε φωτογραφία πλάι-πλάι για να συγκρίνει ευκολότερα τα αποτελέσματα.

    iphone_camera_comparison_1

    Μάλιστα, η Bettany δεν δίστασε να δοκιμάσει τις κάμερες των iPhone συσκευών κάτω από διαφορετικές συνθήκες φωτισμού και όπως θα διαπιστώσετε και εσείς το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι μόνο χρήσιμο για τους λάτρεις των mobile φωτογραφιών, αλλά παράλληλα αποτυπώνει την εξέλιξη των συσκευών της Apple στον τομέα της φωτογραφίας.

    iphone_camera_comparison_2

    Για περισσότερες λεπτομέρειες και ειδικές φωτογραφίες, αναφορικά με το συγκεκριμένο πολύ ενδιαφέρον φωτογραφικό crash-test μπορείτε να βρείτε στο official site της Lisa Bettany, κάνοντας κλικ εδώ.

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles