21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Sage Pastel My Business Online: Απλή και ασφαλής εφαρμογή Λογιστικής στο διαδίκτυο από τη Cyta και την AccountsTech

    Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta στη Λευκωσία, ανακοινώθηκε η συνεργασία μεταξύ της Cyta και των εταιρειών AccountsTech και Sage Pastel και η από κοινού εισαγωγή της νέας υπηρεσίας cloud Sage Pastel My Business Online.

    H υπηρεσία Sage Pastel My Business Online από τη Cyta και την AccountsTech είναι μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική εφαρμογή και προσφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

    • Παρακολούθηση των ζωτικών σημείων της επιχείρησης με μια ματιά, μέσω κατάλληλων γραφημάτων.
    • Τήρηση κατάστασης πωλήσεων, αγορών, αποθεμάτων, πελατών, προμηθευτών και κινήσεων μετρητών της εταιρείας.
    • Τήρηση απεριόριστου αριθμού συναλλαγών.
    • Ασφάλεια δεδομένων με κρυπτογράφηση όλων των πληροφοριών.
    • Μηδενικό αρχικό κόστος απόκτησης και εγκατάστασης.
    • Δωρεάν  συντήρηση και αναβάθμιση σε επόμενες εκδόσεις.
    • Δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη και εκπαίδευση μέσω του διαδικτύου.
    • Δυνατότητα πρόσβασης από οπουδήποτε, με οποιανδήποτε συσκευή (Android, Windows iphone) και οποτεδήποτε για ελευθερία κινήσεων.
    • Δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης από πολλούς (Multiuser).

    Η πρόσβαση στην υπηρεσία Sage Pastel My Business Online γίνεται μέσω του διαδικτύου και παρέχεται από τη Cyta ως συνδρομητική υπηρεσία cloud, χωρίς χρονική δέσμευση, με  μικρή μηνιαία συνδρομή, η οποία χρεώνεται στο λογαριασμό της Cyta.

    Ο Διευθυντής Ανάπτυξης Υπηρεσιών της Cyta, κ. Μιχάλης Λοής, ανέφερε ότι η συνεργασία αυτή διευρύνει ακόμη περισσότερο τις επιλογές που προσφέρει η Cyta στις σύγχρονες επιχειρήσεις  στον τομέα του επιχειρηματικού λογισμικού, υπό μορφή cloud. Το νέο αυτό μοντέλο προσφοράς λογισμικού βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα μιας εταιρείας χωρίς να απαιτεί αρχική επένδυση και προετοιμασία, αφού το λογισμικό είναι εγκατεστημένο σε κέντρο υπολογιστών της Cyta και προσφέρεται μέσω του διαδικτύου με μηνιαίο ενοίκιο και χωρίς δεσμεύσεις.

    Η παρουσίαση της υπηρεσίας Sage Pastel My Business Online έγινε από τον κ. Rutendo Hwindingwi, Περιφερειακό  Διευθυντή της Sage Pastel International, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο κύριος Steven Cohen, Διευθύνων Σύμβουλος της Sage Pastel Accounting και ο κ. Μαρίνος Αδάμου Διευθύνων Σύμβουλος της Sage Pastel στην Κύπρο και τη Μέση Ανατολή.

    Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στον Επιχειρηματικό τους Σύμβουλο, στην ιστοσελίδα Λύσεων Τηλεπληροφορικής της Cyta www.cyta.com.cy/sol, στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Λύσεων Τηλεπληροφορικής της Cyta στον αριθμό 8000-HOST (8000-4678) ή στην εταιρεία AccountsTech στο τηλέφωνο 22 444435.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles