21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    90 χρόνια Motorola: Ένα Ιστορικό brand γιορτάζει

    To 1928 στο Σικάγο, οι αδελφοί Paul και Joseph Galvin ίδρυσαν τη Motorola, από την εταιρεία Galvin Manufacturing Corporation, μια εταιρεία με ένα μόνο προϊόν και πέντε υπαλλήλους. Σήμερα γιορτάζουμε #90yearsmotorola και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Motorola έχει αλλάξει το πρόσωπο του tech industry.

    galvin

    Το πρώτο προϊόν της Motorola σχεδιάστηκε το 1928 για να καλύψει την ανάγκη μεγαλύτερής διάρκειας ζωής μπαταρίας, μια πρόκληση που συνεχίζει να υπάρχει ακόμα και σήμερα, και που η εταιρεία συνεχίζει να αντιμετωπίζει μέσω της καινοτομίας και της τεχνολογικής εξέλιξης. Το Galvin Manufacturing battery eliminator χρησιμοποίησε για πρώτη φορά οικιακό ρεύμα για να ηλεκτροδοτήσει ραδιόφωνα, ενώ το τελευταίο της προϊόν, το 5G moto mod, δίνει λύση στη σημερινή ανάγκη για ταχύτητα. Μένοντας σταθεροί στο DNA της Motorola, η εταιρεία δε σταμάτησε ποτέ να ακούει και να προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της.

    motorola

    Από την κατασκευή του πρώτου φορητού αμφίδρομου ραδιοφώνου FM το 1943 και την επικοινωνία της γης με την πρώτη σεληνιακή προσγείωση, έως το RAZR V3 – το κινητό-ορόσημο που άλλαξε το σχεδιασμό του κινητού τηλεφώνου και έγινε η πρώτη συσκευή που ήταν παράλληλα και αξεσουάρ μόδας ή την τεχνολογία moto mod που έδωσε τη δυνατότητα στο τηλέφωνό σας να μετατραπεί σε boombox, σε εκτυπωτής φωτογραφιών, σε gamepad ή σε φωτογραφική μηχανή 360 °, η Motorola ήταν πάντα εστιασμένη στους ανθρώπους. Με μια φιλοσοφία που εστιάζει σε προϊόντα έχουν αναπτυχθεί για να κάνουν τη ζωή καλύτερη τόσο για τους πελάτες της, αλλά και για τους ανθρώπους της εταιρείας βρίσκονται στην καρδιά της επιτυχίας της. Στη Motorola υπάρχει μια μακρόχρονη παράδοση στην αφοσιωμένη ηγεσία, από την εποχή που ήταν στο πηδάλιο ο 28χρονος ιδρυτής της Galvin Manufacturing, Paul Wolf Galvin, έως τον σημερινό πρόεδρο της εταιρείας, Sergio Buniac, ο οποίος άρχισε να εργάζεται στη Motorola το 1996 στο marketing και τις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων.

    motorola-90 Υears

    Μέσα στα χρόνια, η Motorola είχε την ευκαιρία να γιορτάσει πολλά και να δημιουργήσει μερικές εκπληκτικές στιγμές στην ιστορία. 90 χρόνια αργότερα, από τηλέφωνα αυτοκινήτων έως smartphones, έχει μείνει αληθινή στο στόχο της να ξεπερνά όλα τα εμπόδια στην καινοτομία και να κάνει την καλύτερη πιθανή τεχνολογία προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες στην απλούστερη μορφή της. Σήμερα σας ζητά να γιορτάσετε μαζί της και σας αφήνει αυτό το μήνυμα: τα καλύτερα έρχονται.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles