15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Για σεξουαλική παρενόχληση σε αεροσυνοδό κατηγορείται ο Elon Musk

    Ο Elon Musk απασχολεί συχνά τα μέσα και έχουμε συνηθίσει καθημερινά να διαβάζουμε για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και πολλές φορές για την προσωπική του ζωή. Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο εμπλέκεται τώρα και σε μια υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης, αφού πρόσφατα δημοσιεύματα στο Business Insider θέλουν τον CEO της Tesla να ζήτησε από μια αεροσυνοδό που εργάζεται στο ιδιωτικό jet της Space X να του προσφέρει ένα ερωτικό μασάζ, προσφέροντας μάλιστα ως αντάλλαγμα να της αγοράσει ένα άλογο. Όταν η γυναίκα αρνήθηκε, η σιωπή της εξαγοράστηκε έναντι του ποσού των 250.000 δολαρίων.

    Φυσικά, ο Elon Musk αρνήθηκε ότι εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή την ιστορία, αναφέροντας ότι πίσω από τις κατηγορίες υπάρχουν πολιτικοί λόγοι. Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του περιστατικού ο ίδιος ανακοίνωσε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τη μάχη που δίνει για ένα καλύτερο μέλλον και την ελευθερία του λόγου.

    Σημειώνεται ότι η ίδια η αεροσυνοδός δεν έκανε καμία δήλωση, φιλικό της πρόσωπο ήταν όμως αυτό που προχώρησε στη γνωστοποίηση της παρενόχλησης.

    Διαβάστε επίσης:

    6 soundtracks του μεγάλου Βαγγέλη Παπαθανασίου που άφησαν εποχή (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles