23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To 95% των ταινιών που είναι υποψήφιες για Oscars έχουν διαρρεύσει online!

    Μέσα στην εβδομάδα που ολοκληρώνεται, μάθαμε για τις υποψηφιότητες των Oscars 2015, φαίνεται, ωστόσο, πως το ενδιαφέρον του κόσμου για τις ταινίες που διεκδικούν τα αγαλματίδια δεν εκφράζεται πλέον μόνο με επισκέψεις σε… σινεμά.

    oscars

    Οι υποψηφιότητες, όπως παρατηρούν οι ειδικοί, παρουσίασαν αύξηση όσον αφορά τα downloads τους από πειρατικά sites. Ποιο είναι, ωστόσο, το εντυπωσιακό στοιχείο της φετινής χρονιάς; Το γεγονός ότι, σύμφωνα με σχετικά stats, το 95% αυτών είναι διαθέσιμες online, ποσοστό πάρα πολύ υψηλό. Ναι, από τις υποψηφιότητες του 2015, εξαιρώντας τα ξένα φιλμ και τα ντοκιμαντέρ, οι 34 από τις 36 βρίσκονται ήδη σε πειρατικά sites.

    Δεν είναι, φυσικά, όλες οι ταινίες διαθέσιμες σε καλή ποιότητα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ένα μεγάλο μέρος των διαρροών προέρχονται από πηγές της ίδιας της Ακαδημίας και screenerers copies των ταινιών.

    Όσον αφορά την πιο δημοφιλή ταινία στα downloads την τελευταία εβδομάδα που ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες, είναι το “The Hobbit: The Battle of the Five Armies”, τη στιγμή που αυτό με τον περισσότερο καιρό online είναι το “The Grand Budapest Hotel”. Δύσκολο να τα βάλει κανείς με την πειρατεία…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles