16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η πιο απίθανη πρόταση γάμου ever… με 99 iPhone 6 σε σχήμα καρδιάς!

    Στη Κίνα, κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου οι νεαροί κινέζοι γιορτάζουν την Single’s Day, μία ημέρα δηλαδή που είναι αφιερωμένη σε όλους εκείνους που απολαμβάνουν την εργένικη ζωή (στη Κίνα υπάρχουν πολλές περίεργες γιορτές). Αυτή την ημέρα επέλεξε και ένας κινέζος προγραμματιστής για να κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του… Ως εδώ τίποτα το αξιοπερίεργο θα σκεφτείτε, όμως το θέμα δεν είναι το πότε έγινε η πρόταση, αλλά το πώς, καθώς ο ερωτευμένος προγραμματιστής επέλεξε έναν πρωτότυπο και ιδιαίτερο τρόπο για να αποσπάσει το πολυπόθητο ΝΑΙ από την αγαπημένη του!

    Iphone_wedding_1

    Συγκεκριμένα, ο νεαρός πήγε στο πλησιέστερο Apple Store και αγόρασε ούτε ένα.. ούτε δύο, αλλά 99 iPhone 6! Στη συνέχεια πήρε τα 99 iPhone 6 που αγόρασε και σχημάτισε με αυτά στο έδαφος μία τεράστια καρδιά, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να εντυπωσιάσει την καλή του. Η κοπέλα στη θέα των 99 iPhone 6 όπως αναμενόταν έμεινε… κάγκελο, ωστόσο παρά την ομολογουμένως πρωτότυπη  προσπάθεια του αγαπημένου της, τελικώς τον άφησε… άφωνο, απορρίπτοντας την πρόταση του! Για να πραγματοποιήσει αυτή την πραγματικά απίθανη πρόταση γάμου ο νεαρός προγραμματιστής ξόδεψε κάτι παραπάνω από 82.000 δολάρια, ποσό που αντιστοιχεί σχεδόν στα χρήματα που βγάζει σε διάστημα δύο ετών.

    Iphone 6 wedding_2

    Μπορεί η αγαπημένη του, να του ράγισε τη καρδιά με την αρνητική της απάντηση, ωστόσο τουλάχιστον του έμειναν τα iPhone 6, οπότε ο υποψήφιος γαμπρός μπορεί να τα πουλήσει και έτσι να βγάλει τα σπασμένα. Τελικά, το ηθικό δίδαγμα της συγκεκριμένης ιστορίας είναι ότι τα πολλά iPhone 6 δεν φέρνουν την ευτυχία!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles