22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    9ο InfoCom Cyprus 2017: Digital Transformation «The Connected (R)evolution!»

    INFOCOM 600x130 cyprus 13-11-17 sent

    Με τίτλο «Digital Transformation: The Connected (R)evolution θα διεξαχθεί την Τρίτη 28 & την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus στην Λευκωσία, το 9ο Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής, & των Media, InfoCom Cyprus 2017 (www.infocomcy.com).

    Στο πλαίσιο του φετινού συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί επίσης στον ίδιο χώρο, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 για πρώτη φορά, ένα ειδικό session αφιερωμένο στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-business, e- Commerce, Digital Marketing κλπ).

    infocom-73

    Στο επίκεντρο του φετινού συνέδριου που φιλοξενείται στην Κύπρο για 9η συνεχή χρονιά με την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, του Συνδέσμου Εταιρειών Τηλεπικοινωνιών (ΣΕΤΗΛ), της ΟΕΒ και του CITEA θα τεθεί η υιοθέτηση του Digital Transformation. Σε ποιο βαθμό δηλαδή οι Κυπριακές Επιχειρήσεις, Πολίτες, Τοπική Αυτοδιοίκηση και Δημόσιος Τομέας έχουν υιοθετήσει το Digital Transformation για να αξιοποιήσουν και να αποκομίσουν τα οφέλη από την χρήση των νέων τεχνολογιών. Είναι θέμα μόνο υποδομών, εξοπλισμού ή και κουλτούρας; Ποία είναι τα άμεσα οφέλη και ποια τα μακροπρόθεσμα;

    Σε ποιο βαθμό ο ψηφιακός αναλφαβητισμός στην Κύπρο αποτελεί τροχοπέδη και πως αντιμετωπίζεται αυτό; Υπάρχει εύφορο έδαφος για ανάπτυξη της πρώτης έξυπνης πόλης στο νησί μας προκειμένου να αποτελέσει τον «πιλότο» ενός ευρύτερου σχεδιασμού για «Smart City»; Είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν στο συνέδριο.

    Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας, των Τηλεπικοινωνιών, της Πληροφορικής, του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, των Media, της Ψηφιακής Οικονομίας του e-Business & των Social Media.

    Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για εγγραφή πατήστε εδώ. 

    Οι βασικές ενότητες του συνεδρίου είναι οι έξεις

    Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017  –  Agenda 1ης μέρας        

    1η  Ενότητα: NGA – New Generation Networks: Need for Speed!

    2η  Ενότητα: Digital Transformation Everywhere: Smart Company – Smart City – e- Government

    3η  Ενότητα: From Customer Service to Customer Intelligence!

    4η  Ενότητα: Leader’s Summit:  Investing in Opportunities! 

    Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 – Agenda 2ης μέρας       

    1η Ενότητα: Unleash the power of Social Media

    2η Ενότητα: e-Business: Learn, Go, Grow!!!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles