15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    9ο Συνέδριο InfoCom Cyprus 2017: Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη οι εργασίες του με πρωτοφανή προσέλευση που ξεπέρασε τους 650 συνέδρους!

    infocom cy 9 2017 1 (2) (Medium)

    Με μεγάλη επιτυχία και πρωτοφανή προσέλευση που ξεπέρασε τους 650 συνέδρους, ολοκλήρωσε τις εργασίες του το διήμερο, 9ο Συνέδριο InfoCom CY 2017, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας, με κεντρικό τίτλο «Digital Transformation: The Connected (R)evolution. Σύνεδροι και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της Τεχνολογίας, των Τηλεπικοινωνιών, της Πληροφορικής, του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, των Media, και της Ψηφιακής Οικονομίας.

    Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο για 9η συνεχόμενη χρονιά, με την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, του Συνδέσμου Εταιρειών Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Κύπρου (CITEA) και του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής (CCS) συμμετείχε  σύσσωμη η Κυπριακή αγορά ICT, με επικεφαλείς τους κύριους Μιχάλη Αχιλλέως, Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής, CYTA – Νικόλα Σιακόλα, Διευθύνων Σύμβουλος, Cablenet – Ερμή Στεφάνου, Διευθύνων Σύμβουλος, PrimeTel – Δρ. Ιωάννη  Μερτζάνης, Διευθύνων Σύμβουλος, Space Hellas και  Δημήτρη Δάφνη, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, CBS IT Systems Cyprus LTD.

    Το παρόν τους έδωσαν, μεταξύ άλλων, o Επίτροπος ΓΕΡΗΕΤ, Γιώργος Μιχαηλίδης, ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ, Μιχάλης Αντωνίου, ο Άρης Αναστασιάδης, Πρόεδρος του CITEA και πλήθος πολιτικού κι επιχειρηματικού κόσμου.

    Κοινή πεποίθηση ήταν ότι ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός οργανισμών και επιχειρήσεων αποτελεί πλέον μια αναγκαιότητα που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, καθώς η 4η Βιομηχανική Επανάσταση είναι «προ των πυλών»! Οι ψηφιακές υπηρεσίες της καθημερινότητας αποδεικνύονται το «κλειδί» για την ψηφιακή συνείδηση και την ανάδειξη μιας νέας κατηγορίας επιχειρήσεων, οι οποίες είναι πιο ευέλικτες από τους ανταγωνιστές τους και συνεπώς, βρίσκονται σε καλύτερη θέση για τη δημιουργία νέων καινοτόμων υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας έτσι συγκριτικό πλεονέκτημα γεγονός όχι μόνο στην Κυπριακή αλλά, κυρίως, στη διεθνή σκηνή.

    Leader’s Summit Investing in Opportunities! - Round Table - Μιχάλης Αχιλλέως, Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής CYTA, Νικόλας Σιακόλας, Διευθύνων Σύμβουλος Cablenet, Ερμής Στεφάνου, Διευθύνων Σύμβουλος PrimeTel, Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, Διευθύνων Σύμβουλος Space Hellas, Δημήτρης Δάφνης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος CBS IT Systems Cyprus LTD
    Leader’s Summit Investing in Opportunities! – Round Table – Μιχάλης Αχιλλέως, Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής CYTA, Νικόλας Σιακόλας, Διευθύνων Σύμβουλος Cablenet, Ερμής Στεφάνου, Διευθύνων Σύμβουλος PrimeTel, Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, Διευθύνων Σύμβουλος Space Hellas, Δημήτρης Δάφνης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος CBS IT Systems Cyprus LTD

    Στις ομιλίες και στις ανοιχτές συζητήσεις, αναλυθήκαν θέματα στρατηγικής των επιχειρήσεων τεχνολογίας, μέθοδοι για την μετάβαση των εταιριών, των πολιτών και του κράτους στον ψηφιακό κόσμο μέσω του μετασχηματισμού της λειτουργίας και των μεθόδων τους. Η ανάπτυξη δικτύων υψηλών ταχυτήτων, τα ψηφιακά εργαλεία και η χρήση και εκμετάλλευση των κοινωνικών δικτύων για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και του ηλεκτρονικού επιχειρείν, βρέθηκαν στο επίκεντρο, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον της Κυπριακής αγοράς.

    Στο πλαίσιο του 9ου InfoCom Cyprus, απονεμήθηκαν τα InfoCom CY Awards, με σκοπό την επιβράβευση και την ανάδειξη των πρωτοπόρων εταιρειών, υπηρεσιών, προϊόντων αλλά και προσώπων της αγοράς, που με την δημιουργικότητα και το πάθος τους έχουν συμβάλλει στη ανάπτυξη της Κυπριακής αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας.

    infocom awards

    Τέλος, στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο, οι περισσότεροι από 650 σύνεδροι που παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου ICT και να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες, που θα τους βοηθήσουν να εξελίξουν όχι μόνο την καθημερινότητά τους, αλλά και την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

    infocom cy 9 2017 1 (1) (Medium)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles