18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Απολαύστε ένα απίθανο fan-made anime από τον κόσμο του Star Wars!

    Είναι γνωστό ότι o πλούσιος κόσμος του Star Wars δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες fans να εκφραστούν δημιουργικά, δίνοντας πνοή σε ορισμένα από τα πιο όμορφα δημιουργικά και καλλιτεχνικά οράματα τους. Ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα της δημιουργικής έκφρασης που συνοδεύει το σύμπαν του Πολέμου των Άστρων, είναι το εκπληκτικής ομορφιάς anime του Paul Johnson, ενός φανατικού φίλου του Star Wars που κατάφερε να συνδυάσει σε ένα σύντομο φιλμ την τεχνική των ιαπωνικών cartoon με το μοναδικό σύμπαν φαντασίας που επινόησε πρώτος ο George Lucas.

    anim2

    Στο Star Wars: TIE Fighter, έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μία επιδρομή των Δυνάμεων της Αυτοκρατορίας ενάντια σε έναν στόλο των Επαναστατών, σε μία επικών διαστάσεων διαστημική μάχη (με TIE fighters εναντίων X-Wings) που κάνει πολλά μεγάλα studios που ασχολούνται με τα animated cartoons να… κοκκινίζουν. Ο Paul Johnson έντυσε το δημιούργημα του με δυναμική ροκ μουσική, η οποία δένει απόλυτα με το concept και τον ξεχωριστό χαρακτήρα του Tie Fighter και το φιλμ που θα παρακολουθήσετε παρακάτω o δημιουργός του για να το ολοκληρώσει χρειάστηκε περίπου 4 χρόνια (δουλεύοντας το αποκλειστικά τα σαββατοκύριακα). Αδιαμφισβήτητα, μία εξαιρετική δουλειά που φανερώνει ότι και οι “κακοί” του σύμπαντος του Star Wars μπορούν να χαρίσουν μπόλικες “epic” στιγμές…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles