21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Α.Ι. αναδημιουργεί τους μαχητές του Street Fighter και τους μετατρέπει σε «πραγματικούς» ανθρώπους!

    Η A.I. (τεχνητή νοημοσύνη) αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, καθώς από την ιατρική και τη βιομηχανία μέχρι το κινητό μας τηλέφωνο, μπορούμε να την συναντήσουμε κυριολεκτικά παντού. Τις εφαρμογές της A.I. άλλοτε τις θαυμάζεις και άλλοτε ενδέχεται να σου προκαλέσουν έναν… τρόμο. Για παράδειγμα, ένας προγραμματιστής ονόματι Siberian_644 αποφάσισε να «πειραματιστεί» με τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης και των εξελιγμένων αλγορίθμων με το να προσπαθήσει να αναδημιουργήσει τα πρόσωπα των μαχητών του Street Fighter, αντικαθιστώντας τις virtual εκδοχές τους με… «πραγματικούς» ανθρώπους.

    Στην σημερινή High-tech εποχή αυτό δεν είναι κάτι το δύσκολο από τη στιγμή που υπάρχουν πολλά apps που προσφέρουν ειδικά filters και τα οποία μπορούν να επεμβαίνουν στην εξωτερική εμφάνιση και στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Χρησιμοποιώντας έτσι τον αλγόριθμο που ανέπτυξε η Google, ο Siberian_644 ανέβασε στο Twitter μια σειρά από ήρωες του Street Fighter αντιπαραβάλλοντας το virtual πρόσωπο τους και πως ουσιαστικά θα ήταν στην πραγματικότητα. Αν και το αποτέλεσμα είναι σε ορισμένες περιπτώσεις λίγο… creepy και ενδεχομένως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εφιαλτικό, σε άλλες δείχνει να τα έχει πάει αρκετά καλά! Αυτό που θα διαπιστώσετε κι εσείς είναι ότι η A.I. συνήθως μοιάζει να “μπερδεύεται” όταν οι ήρωες φορούν γυαλιά ή διαθέτουν κάποιο facial tatoo ή χρώμα στο πρόσωπο τους. Για ρίξτε μια ματιά λοιπόν παρακάτω (και τρομάξτε ή γελάστε με τηυν ψυχή σας)…

    Chun-Li

    Sagat

    Blanka

    E. Honda


    Mr. Bison

    Cammy

    Ken

    Ryu

    Rasheed 

    Zangief

    Lucia

    Laura

    Kolin

    Guile 


    Sakura

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles