16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Συμφωνία συνεργασίας της A. KYRIAKOU TELECOMMUNICATION LTD με την AVENIR TELECOM: When accessories become necessity

    Συμφωνία συνεργασίας με την Γαλλική εταιρεία AVENIR TELECOM ανακοίνωσε πρόσφατα η A. KYRIAKOU TELECOMMUNICATION με αντικείμενο τη διανομή και προώθηση όλης της γκάμας των πρωτοποριακών λύσεων μεταφοράς δεδομένων, ενέργειας, προστασίας και οικιακού αυτοματισμού της AVENIR TELECOM στην κυπριακή αγορά. H AVENIR TELECOM, αξιοποιώντας το εκτεταμένο δίκτυο και την μακροχρόνια εμπειρία της A. KYRIAKOU TELECOMMUNICATION στη διανομή περιφερειακών προϊόντων τεχνολογίας, στοχεύει στην περεταίρω ενίσχυση της παρουσίας των προϊόντων της στην κυπριακή αγορά. 

    Με σλόγκαν το “When accessories become necessity” και το δεδομένο ότι η ζήτηση για αξιόλογες, ασφαλείς και έξυπνες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών σε περιφερειακά προϊόντα τεχνολογίας και ειδικότερα στα περιφερειακά προϊόντα κινητής τηλεφωνίας αυξάνεται, η A. KYRIAKOU TELECOMMUNICATION προχώρησε στη συνεργασία με την καινοτόμο εταιρία AVENIR TELECOM, στοχεύοντας στην ανάπτυξη και αξιοποίηση των ευκαιριών που της προσφέρονται με την διάθεση περισσοτέρων επωνύμων προϊόντων στο δίκτυο της. 

    Η συμφωνία προβλέπει τη διανομή της πλήρους γκάμας των προϊόντων της AVENIR TELECOM που περιλαμβάνει προϊόντα της πασίγνωστης σε όλους Energizer, (διαθέτει πλέον μια πλήρη σειρά από φορτιστές, καλώδια power bank, surge protectors για κάθε κινητή συσκευή) σειρά προϊόντων Plug and Play της ΒeeWi, (με διαθέσιμες δωρεάν εφαρμογές για κάθε downloading plate-form – προϊόντα οικιακού αυτοματισμού και παιχνίδια βραβευμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) και την νέα σειρά προστατευτικών θηκών ΟΧΟ που καλύπτει όλες τις κινητές συσκευές.

    galaxy-s6

    Banniere_B2B_Energizer_Cables_iPhone6_1200x400px

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles