19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ένα ακάρεο που το έλεγαν… Jennifer Lopez!

    H Jennifer Lopez, εδώ και πολλά χρόνια, πρόκειται για μία σταθερή μετοχή στο χρηματιστήριο αξιών της show-biz. Ειδικότερα μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας και την εντυπωσιακή εμφάνιση της στη τελετή έναρξης της διοργάνωσης, η αθεράπευτα sexy J.Lo για μία ακόμη φορά μάγεψε τα πλήθη. Εκτός όμως από τις πετυχημένες εμφανίσεις της, η Jennifer Lopez απασχολεί πρόσφατα τα media και για έναν ακόμη λόγο, καθώς μία ομάδα ερευνητών αποφάσισε να χαρίσει το όνομα της σε ένα… νεοανακαλυφθέν ακάρεο!

    image_2066e-Litarachna-lopezae

    Το εν λόγω μικροσκοπικό αραχνοειδές ανακαλύφθηκε κοντά στις ακτές του Πουέρτο Ρίκο σε έναν κοραλλιογενή ύφαλο, ο οποίος φημίζεται για την βιοποικιλότητα του. Οι ερευνητές που το ανακάλυψαν το βάπτισαν με την επιστημονική ονομασία Litarachna lopezae, παραπέμποντας έτσι στο όνομα της γνωστής τραγουδίστριας – ηθοποιού. Ωστόσο, το γεγονός ότι η Jennifer Lopez έχει καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο, δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που οι επιστήμονες θέλησαν να χαρίσουν το όνομα της γνωστής καλλιτέχνιδος στο ακάρεο που ανακάλυψαν, καθώς αφορμή στάθηκε περισσότερο τα τραγούδι της J.Lo που παιζόταν συνέχεια λόγω Μουντιάλ. Όπως άλλωστε ανέφεραν οι ερευνητές πολλά από τα μουσικά κομμάτια της Jennifer Lopez τους βοηθούσαν στο να έχουν καλή διάθεση καθ’ όλη τη διάρκεια της έρευνας, για αυτό και το όνομα Litarachna Lopezae που απέδωσαν στο μικροσκοπικό ακάρεο ήταν και ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης.

    Jennifer Lopez

    Η Jennifer Lopez δεν είναι η πρώτη από το χώρο του καλλιτεχνικού στερεώματος που οι επιστήμονες δανείζουν το όνομα της σε ένα μέλος του ζωικού βασιλείου, καθώς στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί με την Beyonce, όπου οι επιστήμονες εμπνεύστηκαν από εκείνη μία… αλογόμυγα (Scaptia beyonceae), αλλά και ο Arnold Schwarzenegger, όπου οι επιστήμονες χάρισαν το όνομα του σε ένα… σκαθάρι (Agra schwarzeneggeri)!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles