21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ένα πορνό, διαφορετικό από τα άλλα. Επιστημονικό

    1999. Ο Ολλανδός γιατρός Pek van Andel, φυσιολόγος, μαζί με τους Willibrord Weijmar Schultz, Ida Sabelis και Eduard Mooyaart, σε ένα πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Ολλανδία, γράφουν ιστορία. Κάνουν την πρώτη απεικόνιση σε βίντεο της ανατομίας του άντρα και της γυναίκας κατά την διάρκεια συνουσίας, με την χρήση μαγνητικού τομογράφου για να μελετήσουν την αντίδραση των οργάνων. Κάτι που φανταζόταν ο Leonardo Da Vinci, πολλούς αιώνες πριν:

    da vinci coitus
    Σκίτσο του Leonardo da Vinci. Βρίσκεται στο Windsor Castle στην ιδιοκτησία της Ελισάβετ της 2ης.

    Οι Ολλανδοί επιστήμονες στη δημοσίευση της εργασίας τους την 18η Δεκεμβρίου 1999 ανέφεραν στο σκεπτικό της ότι ήθελαν να δουν αν είναι δυνατή η απεικόνιση της ανατομίας των δύο φύλων κατά την διάρκεια της συνουσίας με τη μέθοδο της μαγνητικής τομογραφίας και να παρατηρήσουν την φυσιολογία της γυναίκας ειδικά, πριν και, μετά τον οργασμό. Τα συμπεράσματά τους μπορείτε να τα δείτε στη δημοσίευσή της εργασίας τους εδώ.

    Εμείς όμως, δεν θα ασχοληθούμε με το μέγεθος της μήτρας πριν και μετά τον οργασμό. Θα σας δείξουμε το βίντεο με την απεικόνιση της σεξουαλικής πράξης όπως αυτή καταγράφηκε από το μαγνητικό τομογράφο. Έτσι, ως μία άλλη οπτική. Λιγότερο «πορνό» και περισσότερο επιστημονική. Αν δεν σας αρέσουν τα «προκαταρκτικά» (δηλαδή η εξιστόρηση στο βίντεο) προχωρήστε κατευθείαν στο 01:35. απολαύστε υπεύθυνα ;)

    Ευχαριστώ για το tip τον Δημήτρη. Που αποτελεί μόνιμη έμπνευση τελευταία για την ενασχόλησή μου με διάφορες επιστήμες, όχι απαραίτητα θετικές, αλλά σίγουρα ενδιαφέρουσες.

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles