19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    A.T. Multitech: Νέα συνεργασία με την Epson Italia s.p.a. για την διανομή των προϊόντων Epson στην κυπριακή αγορά

    Στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής προσήλωσης της στην ανάπτυξη και την εξέλιξη, η A.T Multitech ανακοινώσε πρόσφατα την έναρξη της συνεργασίας της με την Epson Italia s.p.a. για την διανομή των προϊόντων Epson στην κυπριακή αγορά, μέσα από το ευρύ δίκτυο μεταπωλητών που διαθέτει.

    Η νέα αυτή συνεργασία με τη Epson σηματοδοτεί μια σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της A.T Multitech, στην ευρύτερη αγορά των προϊόντων τεχνολογίας, καθώς η  Epson διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet και ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων έως βιντεοπροβολείς 3LCD, έξυπνα γυαλιά, συστήματα αισθητήρων και ρομποτικούς μηχανισμούς.

    Σημειώνεται ότι η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, που επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των αναλωσίμων και της ρομποτικής, και είναι αφοσιωμένος στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με πρωτότυπες και αποτελεσματικές λύσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles