19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    ABBYY FineReader PDF: Η απόλυτα «έξυπνη» λύση στη διαχείριση των PDF εγγράφων!

    H digital εποχή προϋποθέτει όχι μόνο ταχύτητα και αμεσότητα, αλλά και υψηλή ακρίβεια, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά.  Αυτό ισχύει και στο κομμάτι της διαχείρισης εγγράφων, καθώς η σύγχρονη επιχείρηση οφείλει να εξασφαλίζει τις κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι της να είναι σε θέση να διαχειριστούν και να αξιολογήσουν μεγάλο αριθμό εγγράφων σε ημερήσια βάση. Ανεξαρτήτως σε ποιον τομέα ανήκει μια επιχείρηση (δημόσιο ή ιδιωτικό), πάντοτε ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός… χαρτοβασιλείου ή μιας ελλιπούς διαχείρισης από ένα μη αποδοτικό software, το οποίο ενδέχεται να προκαλέσει μεγάλες δυσκολίες στην εύρυθμη ροή του workflow. Κακό workflow πρακτικά σημαίνει αισθητή μείωση της παραγωγικότητας και αυτό είναι κάτι που εξυπακούεται ότι καμία επιχείρηση δεν το επιθυμεί…

    Σκεφτείτε για παράδειγμα ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο, στο οποίο θα πρέπει να βρεθεί η άκρη από τις εκατοντάδες διαφορετικές δικογραφίες… Σε περίπτωση που οι δικογραφίες αυτές δεν είναι περασμένες σε digital μορφή, τότε το προσωπικό ενδέχεται να χρειάζεται ώρες ολόκληρες για να μπορέσει να βγάλει άκρη! To ΑΒΒΥΥ FineReader PDF είναι μια υπερπολύτιμη εφαρμογή, ένα εξελιγμένο εργαλείο software που σχεδιάστηκε ειδικά για να κάνει τη ζωή ευκολότερη σε κάθε υπάλληλο που καλείται να επεξεργαστεί ένα ή και περισσότερα έγγραφα, μέσα στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

    Το ΑΒΒΥΥ FineReader PDF ενσωματώνει την πρωτοποριακή OCR τεχνολογία που έχει αναπτύξει η ίδια η ABBYY και η οποία βασίζεται σε εξελιγμένους A.I. based αλγορίθμους. Ανεξαρτήτως γραφικού χαρακτήρα και των δυσκολιών που προκύπτουν από την παλαιότητα ενός document, ένα scan είναι αρκετό για να ανοίξει τη δίοδο σε έναν κόσμο ευκολίας και άνεσης. Η ειδική AI-Based τεχνολογία του ABBYY πάνω στο OCR αλλάζει τον τρόπο που μπορείτε να αλληλοεπιδράσετε με διαφορετικούς τύπους εγγραφών και κειμένων. Εύκολο και απλό στη χρήση, με το FineReader της ABBYY μπορείτε να σκανάρετε documents και εν συνεχεία να τα μετατρέψετε, να τα ψηφιοποιήσετε, να τα παραμετροποιήσετε ακόμη και να τα διαμοιραστείτε, εξασφαλίζοντας το ιδανικό workflow για εσάς και για τους συνεργάτες σας!

    Όσοι χρησιμοποιούν την κορυφαία λύση της ABBYY δεν γίνεται να μην σταθούν στην τεράστια ευκολία χρήσης που προσφέρει, καθώς καθιστά την καθημερινή σας ασχολία με μεγάλο αριθμό κειμένων πραγματικό… παιχνιδάκι. Με την πρόταση της ABBYY μπορείτε: i) Nα oργανώσετε καλύτερα και να αναβαθμίσετε PDF documents ii) Να δημιουργήσετε προστατευμένα PDFs και interactive PDF φόρμες iii) Να ψηφιοποιήσετε χειρόγραφα, κάνοντας χρήση του εξελιγμένου εργαλείου OCR iV) Να βάλετε την ψηφιακή σας υπογραφή V) Να πραγματοποιήσετε σχόλια σε ένα PDF Vi) Να συγκρίνετε documents με διαφορετικά format και τέλος Vii) Να ενσωματώσετε και να εκμεταλλευτείτε PDF documents απευθείας από το Microsoft Office. Όπως θα διαπιστώσετε, οι επιλογές που σας δίνει το ABBYY FineReader PDF στα χέρια σας είναι πραγματικά ανεξάντλητες, δίνοντας σας τον πλήρη έλεγχο στο κομμάτι του management των εγγράφων σας. Η πρόταση της ABBYY πρόκειται να σας χαρίσει απλότητα, ευελιξία και φυσικά εντυπωσιακή ασφάλεια.

    Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που αποκαλούν το FineReader PDF ως μια εναλλακτική στο αναγνωρισμένο Adobe Acrobat και όχι άδικα, όμως όπως θα διαπιστώστε προσφέρει πολλά παραπάνω! Αυτό που το διαφοροποιεί είναι ότι διαθέτει instant background αναγνώριση που επιτρέπει την γρήγορη εύρεση των PDFs, έτσι ώστε να ξεκινήσετε την εργασία μαζί τους χωρίς καθυστέρηση, αλλά και τη δυνατότητα για σύγκριση υψηλής πιστότητας διαφορετικών documents σε διαφορετικά formats (ακόμη και σκαναρισμένων εγγράφων που δεν μπορούν εύκολα να κατηγοριοποιηθούν). Παράλληλα, το εξελιγμένο FineReader PDF της ABBYY έρχεται φορτωμένο με έναν μεγάλο αριθμό γλωσσών αναγνώρισης, περιλαμβάνοντας έξυπνη ανίχνευση της κύριας γλώσσας που περιλαμβάνεται στο έγγραφο και την σύγκριση της με δεκάδες διαφορετικές γλώσσες. Τέλος, η πρωτοποριακή OCR τεχνολογία που ενσωματώνει προσφέρει εντυπωσιακά και ακριβή αποτελέσματα, ενώ ο OCR Editor επιτρέπει ανεπτυγμένη επέμβαση σε οποιοδήποτε έγγραφο και ποιοτική ψηφιοποίηση.

    Χωρίς αμφιβολία, με το «πολυεργαλείο» ABBYY FineReader PDF, η επαγγελματική σας καθημερινότητα μπορεί να γίνει πιο άνετη, εύκολη, γρήγορη και φυσικά πιο… συναρπαστική! Μάθετε περισσότερα στο https://pdf.abbyy.com/ και επιλέξτε το πλάνο που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρηση σας.

    Επίσημος διανομέας του ΑΒΒΥΥ FineReader στη χώρα μας είναι η AMY A.E.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles