20 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Acer Aspire S7: Δες το πιο όμορφο ίσως ultrabook της IFA 2012

    Δύσκολα μπορεί κάποιος να παραπονεθεί ότι στην IFA 2012 είδε λίγες συσκευές. Η φετινή έκθεση αποζημιώνει όσους λατρεύουν τη νέα γενιά του mobile computing, με άπειρα convertibles αλλά και ultrabooks που μας κάνουν να χαζεύουμε για ώρες.

    Φτάνοντας στο Aspire S7, όμως, στο περίπτερο της Acer, κολλήσαμε λιγάκι παραπάνω. Πρόκειται για ένα ultrabook της ταϊβανέζικης εταιρείας που θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι διεκδικεί τον τίτλο του… ομορφότερου της IFA 2012, αλλά και ενός από τα πλέον ενδιαφέροντα. Δες γιατί.

    Η συσκευή είναι αρχικά πανέμορφη στο μάτι, αλλά και στην αφή. Με πάχος μόλις 11,9 χιλιοστά, βάρος 1,3 κιλά, αλλά και unibody κατασκευή από αλουμίνιο και μαγνήσιο, η Acer δημιουργεί ένα ελκυστικό, αλλά και εξαιρετικά ελαφρύ σύνολο, που δύσκολα δε θα ερωτευτείς, ενώ η Arctic White -όπως την ονομάζει η εταιρεία- απόχρωσή του, θα σου αρέσει πολύ…

    Το Acer Aspire S7 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με οθόνη 11 και 13,3 ιντσών, η οποία είναι multi-touch 10 σημείων, ώστε να μπορείς και μέσω αυτής να εκμεταλλευτείς τα πλεονεκτήματα των Windows 8, ενώ υποστηρίζει Full HD ανάλυση (και στις δύο εκδόσεις). Έρχεται με επεξεργαστή Intel Core i5 ή i7, 4GB DDR3 RAM, έως 256GB SSD, καθώς και έως 9 ώρες αυτονομίας της μπαταρίας του στην έκδοση των 11 ιντσών και 12 ώρες στο μοντέλο των 13,3 ιντσών. Το πληκτρολόγιό του, πάλι, αντιλαμβάνεται τις αλλαγές στις συνθήκες φωτισμού και προσαρμόζει τον οπίσθιο φωτισμό του, ανάλογα. Επιπλέον, να σημειώσουμε ότι το μοντέλο των 13,3 ιντσών διαθέτει προστασία Gorilla Glass 2 στην οθόνη του.

    Και κάπως έτσι έχουμε ένα μηχάνημα που κλέβει βλέμματα αλλά και καρδιές. Το μόνο που ίσως θα ολοκλήρωνε ένα τέλειο πακέτο, θα ήταν η δυνατότητα το πληκτρολόγιο της συσκευής να περιστρέφεται κατά… 360 μοίρες (αλά Lenovo Yoga), ώστε να γίνεται μία Windows 8 ταμπλέτα. Αλλά και έτσι, το Acer Aspire S7 είναι μία πρόταση από αυτές που θα ήθελες να πάρεις μαζί σου φεύγοντας από την έκθεση. Όνειρα…

    Δείτε και το βίντεο

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles