18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Acer Chromebook Spin 11. Το νέο convertible με stylish design

    Η Acer ανακοίνωσε το νέο Chromebook Spin 11 (CP311-1H/CP311-1HN). Σχεδιασμένο για οικογένειες, φοιτητές και άτομα που επιζητούν την απλότητα και την ασφάλεια του Chrome, το νέο convertible διαθέτει ένα stylish design που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες. Επιπλέον, η μπαταρία του διαρκεί όλη την ημέρα, ενώ έχουν προστεθεί και δύο θύρες USB 3.1 Type C για φόρτιση και συνδεσιμότητα των εξωτερικών συσκευών.

    Το νέο Acer Chromebook Spin 11 υποστηρίζει πλήρως το Google Play και μεγιστοποιεί τη λειτουργικότητα της touchscreen 11 ιντσών με την προσθήκη του stylus. Το προαιρετικό stylus με την τεχνολογία EMR (Electro-Magnetic Resonance) της Wacom παρέχει την απόλυτη εμπειρία ψηφιακής γραφής.

    Chromebook_Spin_11_overview_design_large

    Stylish, Convertible Design

    Το νέο design του Acer Chromebook Spin 11 περιλαμβάνει ένα κομψό ασημί cross-hairline μοτίβο στο top cover. Η μοναδικά απαλή υφή του ιδιαίτερου look του, το καθιστά ιδανικό για χρήση σε κάθε περιβάλλον.

    Το 360°convertible design του νέου Acer Chromebook Spin εξασφαλίζει ότι οι χρήστες θα απολαμβάνουν κατά το βέλτιστο τρόπο την touch εμπειρία της HD IPS οθόνης των 11 ιντσών με ανάλυση 1366×768 pixels. Αφού χρησιμοποιήσουν το πληκτρολόγιο ως input στο κλασσικό notebook mode, οι πελάτες μπορούν να ανοίξουν την touchscreen έως και 360° όπου και μετατρέπεται σε tablet. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο display mode έτσι ώστε να μοιάζει περισσότερο με οθόνη ή σε tent-mode για μικρότερους χώρους.

    Η Acer HD webcam που βρίσκεται πάνω από το πληκτρολόγιο προσφέρει ευρύ οπτικό πεδίο κάνοντάς το κατάλληλο για ομαδικά video conferences και Google Hangouts. Η προαιρετική δεύτερη webcam τοποθετείται στο cover, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να φωτογραφήσουν ή να βιντεοσκοπήσουν το περιβάλλον τους στο tablet mode.

    Συνδεθείτε ασύρματα στις περιφερειακές συσκευές

    Το νέο Acer Chromebook Spin 11 περιλαμβάνει δύο θύρες USB 3.1 Type-C Gen 1, από τις οποίες μπορεί να φορτίσει τόσο η ίδια η συσκευή όσο και άλλα προϊόντα, να μεταφερθούν δεδομένα με ταχύτητα έως και 5Gbps και τέλος να συνδεθεί μια HD οθόνη για τη μετάδοση των visuals. Η νέα αυτή συσκευή διαθέτει δύο θύρες USB 3.0 καθώς και έναν MicroSD card reader για την πρόσβαση και τη μεταφορά δεδομένων. Τέλος, οι χρήστες παραμένουν συνεχώς συνδεδεμένοι στο δίκτυό τους χάρη στη γρήγορη και αξιόπιστη τεχνολογία Wi-Fi 2×2 MIMO 802.11ac, ενώ η σύνδεση με τα περιφερειακά επιτυγχάνεται μέσω του Bluetooth 4.2.

    Επιδόσεις και μπαταρία για όλη την ημέρα

    Οι επιλογές επεξεργαστή του Acer Chromebook Spin 11 περιλαμβάνουν τον Intel Pentium quad-core processor N4200, τον Intel Celeron quad-core processor N3450 ή τον Intel Celeron dual-core processor N3350. Επιπλέον, διαθέτει μνήμη LPDDR4 4GB ή 8GB καθώς και δυνατότητα on–board eMMC αποθήκευσης 32GB ή 64GB.

    Το Chromebook Spin 11 μπορεί να μεταφερθεί εύκολα σε ένα backpack. Ζυγίζει μόλις 1.25kg και έχει διαστάσεις 296x206x19.95mm.

    Προαιρετικό Stylus για φυσική writing experience

    Το προαιρετικό Wacom EMR stylus επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάσουν, να κρατήσουν σημειώσεις καθώς και να αλληλεπιδράσουν με προγράμματα και εφαρμογές με ακρίβεια. Το Wacom EMR stylus παρέχει φυσική writing experience παρόμοια με εκείνη της κανονικής γραφής. Παράλληλα, δεν απαιτεί μπαταρία και είναι ανθεκτικό στις πτώσεις. Το Wacom EMR stylus περιλαμβάνεται στο Acer Chromebook Spin 11 CP311-1HN.

    Το Chrome OS προσφέρει ταχύτητα, απλότητα και ασφάλεια

    Τα Chromebooks μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν και να μοιραστούν με περισσότερους χρήστες, οι οποίοι μέσω του προσωπικού Google account τους έχουν πρόσβαση στο Gmail τους, τα Google Docs και άλλες πληροφορίες και εφαρμογές. Επίσης, τα Chromebooks τρέχουν στην πλατφόρμα Chrome OS της Google που παρέχει τη δυνατότητα αυτόματων updates και πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας προκειμένου να προστατέψει τους χρήστες από τις αναδυόμενες online απειλές. Τέλος, πολλοί Chromebook πελάτες αποθηκεύουν τα αρχεία τους στο Google Drive3, διασφαλίζοντας τα αρχεία και τους φακέλους τους στο cloud ενώ εξασφαλίζουν ότι η πιο πρόσφατη έκδοση του αρχείου είναι πάντα διαθέσιμη και ασφαλής, ακόμα και στην περίπτωση που το  Chromebook χαθεί ή κλαπεί.

    Τιμές και διαθεσιμότητα

    Αρκετά μοντέλα της σειράς Acer Chromebook Spin 11 (CP311-1H/CP311-1HN) θα είναι διαθέσιμα τον Απρίλιο με τις τιμές να ξεκινούν από τα €379. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και τις τιμές για την κάθε τοπική αγορά, παρέχουν τα σημεία πώλησης της Acer μέσω του www.acer.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles