15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Acer μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι με την αποκάλυψη 4 Windows 10 συσκευών στην IFA 2015 (φήμες);

    Όπως είναι λογικό η μελλοντική έλευση των Windows 10 Mobile (που τοποθετείται κάπου μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου) αναμένεται να ωθήσει πολλές εταιρείες, ακόμη και αυτές που δεν συνδέονται άμεσα με τα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, να δοκιμάσουν με νέα προϊόντα στο συγκεκριμένο πεδίο. Μία από αυτές τις εταιρείες είναι και η Acer, η οποία ως γνωστόν συνδέεται περισσότερο με την παραγωγή υπολογιστών και laptops.

    acerliquidm220

    Σύμφωνα λοιπόν με ένα report του γερμανικού website WinFuture που δεν έχει όμως επιβεβαιωθεί ακόμη επισήμως, η Acer σχεδιάζει να ανακοινώσει και να παρουσιάσει στο κοινό 4 Windows 10-based smartphones κατά τη διάρκεια της IFA 2015 (4 – 9 Σεπτεμβρίου). Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Acer θα επιχειρήσει να σχεδιάσει μία φορητή συσκευή, καθώς στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει το Liquid M220, ένα entry-level Windows Phone 8 smartphone, το οποίο ξεχώριζε για την πολύ προσιτή τιμή του. Ωστόσο, σε αυτή τη φάση και επειδή δεν έχουμε κάτι επίσημο στα χέρια μας δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν θα ακολουθηθεί μία φιλοσοφία budget-friendly συσκευών ή εάν θα δούμε να κυκλοφορούν και κάποιες ναυαρχίδες με πιο ανεπτυγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Χωρίς αμφιβολία, τα Windows 10 Mobile αναμένεται να ανακατέψουν σημαντικά την τράπουλα, για αυτό και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα μας περιμένουν πολλές νέες συσκευές. Περισσότερα θα γνωρίζουμε στην IFA που ξεκινάει σε περίπου ένα μήνα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles