16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Acer Liquid E3 και Liquid Z4 επίσημα ενόψει MWC 2014

    Το MWC 2014 κάνει πρεμιέρα στη Βαρκελώνη τη Δευτέρα και, όσο η αποστολή του digitallife.gr ετοιμάζει βαλίτσες για την πρωτεύουσα της Καταλονίας, οι εταιρείες έχουν ήδη αρχίσει να… “ζεσταίνουν” την ατμόσφαιρα με τις πρώτες ανακοινώσεις τους. Έτσι, η Acer παρουσίασε σήμερα δύο νέα smartphones, τα Liquid E3 και Liquid Z4.

    Acer Liquid E3

    To Acer Liquid E3 είναι ένα mid-range smartphone, με IPS οθόνη 4,7 ιντσών ανάλυσης 720p, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, 1GB RAM, 4GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, κάμερες 13 και 2Pixels και Android 4.2.2 Jelly Bean (με αναβάθμιση σε KitKat αργότερα μέσα στη χρονιά). Χάρη στο Acer RAPID key στο πίσω μέρος της συσκευής, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κλήσεις, κάμερα ή να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο με ένα μόνο πάτημα. Η συσκευή διαθέτει ακόμη Wi-Fi και ενσωματωμένο GPS, ενώ θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά τον Απρίλιο στα 199 ευρώ.

    Acer Liquid Z4

    Το Acer Liquid Ζ4, από την άλλη, αποτελεί μία entry level συσκευή, που ξεχωρίζει χάρη στο δικό της launcher, ο οποίος επιτρέπει τέσσερα διαφορετικά UI modes (Basic, Easy, Classic και Keypad) για καλύτερη εμπειρία χρήσης. Διαθέτει TFT οθόνη 4 ιντσών, διπύρηνο processor στα 1.3GHz, κάμερα 5MPixels με f2.4 lens και LED flash, καθώς και 4GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο.Θα κοστίζει 99 ευρώ και θα κυκλοφορήσει σε λευκή και μαύρη απόχρωση, ενώ έχει βάρος μόλις 130 γραμμάρια. Να σημειώσουμε ότι διαθέτει και αυτό το Acer RAPID key που αναφέραμε στο Liquid E3, Wi-Fi φυσικά και GPS.

    Και οι δύο συσκευές θα δώσουν το “παρών” στο MWC 2014 της Βαρκελώνης και το περίπτερο της εταιρείας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles