BREAKING

Acer TravelMate Spin B3: Το νέο ανθεκτικό laptop, ιδανικό για σχολική χρήση!

Η Acer ανακοίνωσε το νέο convertible laptop TravelMateSpin B3 (TMB311R-32) με ανθεκτικότητα στρατιωτικών προδιαγραφών2, μια συσκευή ειδικά σχεδιασμένη για αίθουσες διδασκαλίας. Η συσκευή με οθόνη αφής διαθέτει Full HD webcam και εξαιρετικά γρήγορο Intel® Wi-Fi 6, παρέχοντας στους μαθητές όλα όσα χρειάζονται για να επιτύχουν σε διαδραστικές ή εικονικές αίθουσες διδασκαλίας που κάνουν μεγάλη χρήση διδακτικού υλικού που βασίζεται σε πολυμέσα. Ουσιαστικά, το Acer TravelMate Spin B3 είναι μια αξιόπιστη συσκευή που προσπαθεί να παρέχει προστασία από κοινά ατυχήματα, επιτρέποντας σε γονείς και δασκάλους να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία: τη μάθηση.

Αποτελεσματική, ανθεκτική απόδοση

Το Acer TravelMate Spin B3 διαθέτει τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel®Pentium®Silver και προσφέρει έως και 12 ώρες4 διάρκεια ζωής μπαταρίας για να διασφαλίσει ότι οι μαθητές δεν θα χρειαστεί να το φορτίσουν κατά τη διάρκεια της σχολικής ημέρας. Χάρη στην ανθεκτικότητα στρατιωτικών προδιαγραφών2 και τον προφυλακτήρα απορρόφησης κραδασμών, η συσκευή μπορεί να αντέξει έως 60 Kg δύναμης προς τα κάτω, ενώ έχει και αυξημένη αντίσταση στην καθημερινή φθορά. Τα μηχανικά στερεωμένα πλήκτρα ενισχύουν περαιτέρω την αντοχή του laptop: κάθε πλήκτρο διαθέτει μικρά πλαστικά φτερά που πιάνονται στο σασί όταν τραβηχτεί, βοηθώντας στην προστασία του πληκτρολογίου από αδέξια δάχτυλα.

Δεδομένου ότι οι μαθητές που εργάζονται στο σπίτι μπορεί να τρώνε ή να πίνουν νερό την ώρα που μελετούν, η Acer δημιούργησε μία μοναδική σχεδίαση αποστράγγισης, που βοηθά στην προστασία των notebooks από μέτριες πιτσιλιές5, απομακρύνοντας το νερό από το κάτω μέρος του πλαισίου. Το touchpad είναι επίσης ανθεκτικό στην υγρασία.

Αντιμικροβιακές λειτουργίες

Η οθόνη αφής του AcerTravelMate Spin B3 καλύπτεται με ένα στρώμα Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass6,7, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μειώσει την ανάπτυξη μικροοργανισμών που προκαλούν οσμές και λεκέδες. Επιπλέον, ένας προαιρετικός αντιμικροβιακός παράγοντας ιόντων αργύρου, συμβατός με BPR και EPA στην επίστρωση του πληκτρολογίου, του touchpad και της επιφάνειας στηρίγματος παλάμης έχει αποδειχτεί ότι παρουσιάζει σταθερά υψηλό ρυθμό μείωσης μικροβίων έναντι ενός ευρέος φάσματος βακτηρίων υπό το πρωτόκολλο δοκιμής JIS Z 2801 & ISO 22196.

Συνεργασία, διασύνδεση, συνδεσιμότητα

Η convertible σχεδίαση του AcerTravelMate Spin B3 κάνει τη μάθηση πιο διασκεδαστική και διευκολύνει τη συνεργατική εργασία. Έτσι, αφού οι μαθητές κάνουν κάτι σε λειτουργία tablet ή clamshell, μπορούν μετά να επιδείξουν τη δουλειά τους στους άλλους σε λειτουργία προβολής. Η συσκευή μπορεί επίσης να τεθεί σε tent mode, κατά το οποίο το πληκτρολόγιο στηρίζει και ισορροπεί την οθόνη, επιτρέποντας στους χρήστες να εξοικονομούν χώρο γραφείου, ενώ παρακολουθούν βίντεο ή συμμετέχουν σε διαδικτυακές διαλέξεις. Μια προαιρετική πένα Wacom AES και μπροστινή κάμερα 5 MP HDR ενισχύουν περαιτέρω την ευελιξία της συσκευής.

Επιπλέον, ο φορητός υπολογιστής έχει εξοπλιστεί με μια σειρά από λειτουργίες συνδεσιμότητας, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία που σχετίζεται με την διαδικτυακή μάθηση. Το Intel Wi-Fi 6 παρέχει γρήγορη ασύρματη σύνδεση, ενώ μια στρατηγικά τοποθετημένη ασύρματη κεραία και το 2x2 MU-MIMO βοηθούν στη σύνδεση σε περιβάλλοντα πολλαπλών χρηστών. Η προαιρετική συνδεσιμότητα 4G LTE παρέχει στους μαθητές επιπλέον προσωπικό bandwidth, έτσι ώστε να μπορούν να παραμένουν συνδεδεμένοι και να αποκτούν πρόσβαση σε σχολικές εργασίες και εφαρμογές στο cloud, ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός εμβέλειας Wi-Fi.

Η συσκευή περιλαμβάνει πλήρη λειτουργία USB 3.2 Gen 1 Type-C connector για ταχύτερη μεταφορά δεδομένων, θύρα RJ45 για απευθείας σύνδεση με το Ethernet και θύρα HDMI για σύνδεση σε εξωτερικές οθόνες. Ως τελική πινελιά, το μπροστινό κάλυμμα της συσκευής περιλαμβάνει μια ένδειξη στάθμης μπαταρίας, επιτρέποντας στους εκπαιδευτικούς να καταλάβουν με μια ματιά εάν πρέπει να φορτιστούν οι συσκευές για χρήση στην τάξη.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Acer TravelMate Spin B3 (TMB311R-32) θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη το 2ο τρίμηνο του 2021 ξεκινώντας από 409 €. Οι ακριβείς προδιαγραφές, οι τιμές και η διαθεσιμότητα μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τη χώρα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με όλα τα παραπάνω, επισκεφτείτε το www.acer.com

*********

1. Δοκιμασμένο από εξειδικευμένα εργαστήρια τρίτων για ορισμένες διαδικασίες δοκιμών σύμφωνα με το MIL-STD 810G (Οκτ 2008) για περιβαλλοντικές συνθήκες που περιλαμβάνουν υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, υγρασία, δονήσεις, μηχανικές κρούσεις από πτώσεις, βροχή, σκόνη και άμμο.

2. Δοκιμή άμμου και σκόνης με βάση το MIL-STD 810F.

3. Οι προδιαγραφές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο ή / και την περιοχή.

4. Η αναφερόμενη διάρκεια ζωής μπαταρίας βασίζεται στο  MobileMark 2014. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τις προδιαγραφές του προϊόντος, τις ρυθμίσεις του υπολογιστή και τις εφαρμογές ή τις λειτουργίες που χρησιμοποιούνται. Η μέγιστη χωρητικότητα όλων των μπαταριών μειώνεται με το χρόνο και τη χρήση. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο του προϊόντος, τη διαμόρφωση, τις ρυθμίσεις ισχύος και τη χρήση, μεταξύ άλλων παραγόντων.

5. Έως 330 ml νερού.

6. Όλες οι αντιμικροβιακές λύσεις, συμπεριλαμβανομένου του Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass, δεν προστατεύουν ούτε παρέχουν στους χρήστες άμεσα ή έμμεσα οφέλη για την υγεία.

7. Οι αντιμικροβιακές λύσεις είναι προαιρετικές και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο ή / και την περιοχή.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment