19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Activision Blizzard: Εκτός Game Pass το Diablo IV

    To Diablo 4 της Blizzard Entertainment θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιου του 2023, δε θα το δούμε όμως στο Xbox Game Pass. Σε σχετική ανάρτηση στο Twitter, ο general manager της εταιρεία Rod Fergusson απάντησε σε ερωτήσεις που σχετίζονται με την επερχόμενη κυκλοφορία, αναφέροντας ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σχέδια να μπει το Diablo στη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft.

    Πρόκειται για μια απορία που εύλογα είχαν οι fans το τελευταίο διάστημα, καθώς η υπόθεση εξαγοράς της Activision Blizzard δεν έχει ακόμα κλείσει.

    Το 2022, ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer ξεκαθάρισε ότι μεγάλοι τίτλοι όπως το Overwatch 2 και τα μελλοντικά Call of Duty θα καταλήξουν μελλοντικά στο Game Pass.  Το Diablo IV αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο… τραπέζι, όμως ο καθένας που επιθυμεί να παίξει θα πρέπει να πληρώσει περίπου 70 ευρώ.

    Το video game βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια υπό ανάπτυξη και θα αποτελέσει μια νέα προσθήκη στη σειρά μετά από περίπου μια δεκαετία. Το Diablo IV θα κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC  στις 6 Ιουνίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται επιτραπέζιο Sea of ​​Thieves μέσα στο καλοκαίρι του 2023

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles