22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Aday.org: Φωτογραφίζουμε τον κόσμο σε μία ημέρα

    Μία πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει από τη Σουηδία και πιο συγκεκριμένα το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Expressions of Humankind, είναι το Aday.org. Η ιδέα πίσω από αυτή την πρωτοβουλία είναι ο καθένας από εμάς, σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρισκόμαστε, να σηκώσει τη φωτογραφική του μηχανή μία συγκεκριμένη ημέρα και να φωτογραφίσει ότι είναι πιο σημαντικό γι αυτόν.

    Η μέρα έχει οριστεί ως η 15η Μαίου. Οι οργανωτές γράφουν «Αποστολή μας είναι να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη της φωτογραφίας για να δημιουργήσουμε, να μοιραστούμε και να εμπνεύσουμε οπτικές της καθημερινής ζωής, σήμερα και αύριο».

    Αν θέλετε να συμμετέχετε κι εσείς, μπορείτε στις 15 Μαΐου να επισκεφτείτε το site Aday.org και να ανεβάσετε την φωτογραφία σας, να προσθέσετε πληροφορίες για το θέμα της φωτογραφίας και τα πρόσωπα που συμμετέχουν και να γράψετε την ιστορία που συνοδεύει τη φωτογραφία. Τη φωτογραφία που θα πάρετε στις 15 Μαΐου έχετε περιθώριο να την ανεβάσετε μέχρι τις 22. Εδώ θα δείτε οδηγίες για το uploading της φωτογραφίας σας.

    Τι θα γίνει μετά; Όλες οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν στο site, θα είναι διαθέσιμες online, ενώ κάποιες από αυτές θα επιλεγούν για την έκδοση ενός βιβλίου με τίτλο «Μία μέρα στον κόσμο», ενώ κάποιες άλλες θα χρησιμοποιηθούν σε έκθεσης ψηφιακής και τυπωμένης φωτογραφίας.

    Εδώ μπορείτε να βρείτε κάποια καθοδήγηση σχετικά με το θέμα των φωτογραφιών, που είναι αρκετά ευρύ ώστε να μπορέσετε να ανεβάσετε φωτογραφία από σχεδόν οτιδήποτε σας εμπνέει και σας ενδιαφέρει.
    Μας αρέσει… Εσάς;

    Πηγή: The Next Web

    Φώτο: Flickr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles