18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Adobe λέει αντίο στην Creative Suite. Παρουσίασε το Creative Cloud

    Αντίο Creative Suite. Γειασου Creative Cloud. Η Adobe ανακοίνωσε κατά την διάρκεια του συνεδρίου ΜΑΧ την μεγάλη ανανέωση των δημοφιλών προγραμμάτων της και ότι πια, οι χρήστες δεν θα αγοράζουν την Creative Suite 6 ή την Creative Suite 7, αλλά θα πληρώνουν μία συνδρομή μηνιαία για να χρησιμοποιούν τα προγράμματα.

    Upsample_super_wide

    Γιατί το κάνει αυτό η Adobe; Για δύο λόγους. Πρώτον για να καταπολεμήσει την πειρατεία. Με τη μέθοδο της συνδρομής έχει καλύτερο έλεγχο της κυκλοφορίας των προϊόντων της. Δεύτερον, για να μπορεί να «σπρώχνει» σταδιακά updates στους χρήστες ανά πάσα ώρα και στιγμή και όχι μία φορά το χρόνο.

    Η Adobe ανεβαίνει στο σύννεφο λοιπόν και μαζί με αυτό, ανακοίνωσε και μία μεγάλη σειρά από αλλαγές στα προϊόντα της. Όπως αναμέναμε, το Photoshop θα διαθέτει την δυνατότητα βελτίωσης των κουνημένων φωτογραφιών, αλλά και διαθέτει καλύτερα εργαλεία για το sharpening των φωτογραφιών. Η εταιρεία λέει ότι βελτίωσε τον αλγόριθμο ώστε το πρόγραμμα να καταλαβαίνει ποιο μέρος της φωτογραφίας θέλουμε να «οξύνουμε». Βελτίωσε επίσης την διαδικασία μεγένθυσης των φωτογραφιών ώστε να μην εστιάζει μόνο στην καθαρή απεικόνιση κάποιων αντικειμένων που βρίσκονται στο πρώτο πλάνο, αλλά να μεγενθύνεται ισομερώς όλη η φωτογραφία χωρίς περιττό θόρυβο.

    Εκτός του δημοφιλούς Photoshop η Adobe ανακοίνωσε και μία σειρά άλλων αλλαγών στα άλλα προγράμματα της σειράς όπως το Illustrator και έχετε υπ’ όψιν σας πως όσοι διαθέτετε κωδικούς χρήσης προγραμμάτων της Adobe από την CS3 και μετά, η μηνιαία συνδρομή θα είναι στα 29,99 δολάρια για τον πρώτο χρόνο. Δείτε περισσότερα από την Adobe εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles