16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Adobe ετοιμάζει νέα mobile version του Photoshop!

    Το Photoshop της Adobe είναι η πιο γνωστή και ευρέως διαδεδομένη photo editing εφαρμογή που υπάρχει στα PCs. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της γνωστής εταιρείας από ότι φαίνεται έχουν τολμηρά σχέδια για το μέλλον, καθώς σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν μία έκδοση του Photoshop για mobile συσκευές.

    Adobe

    Όπως έγινε γνωστό, στη διάρκεια του Adobe Max Conference που θα λάβει χώρα τον προσεχή Οκτώβριο, η Adobe θα αποκαλύψει τη νέα mobile μορφή του Photoshop, η οποία αρχικά θα εμφανιστεί σε iPhones και iPads, ενώ στη συνέχεια αναμένεται και η έκδοση για Android συσκευές. Το επονομαζόμενο και «Project Rigel» (όπως αλλιώς θα ονομάζεται το νέο Photoshop mobile app), θα είναι δωρεάν και στόχος της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι να προσφέρει μία σειρά από touchscreen επιλογές στους users που θα ξεχωρίζουν για την ευκολία χρήσης. Η νέα αυτή φορητή έκδοση του Photoshop αντικαθιστά ουσιαστικά το Photoshop Touch, το οποίο στοίχιζε στους users 10$ και αποτέλεσε μία… παταγώδη αποτυχία (αναγκάζοντας μάλιστα την ίδια την Adobe να το αποσύρει).

    Screen-Shot-2015-08-26-at-4_37_36-PM-copy

    Αυτό που θα προσπαθήσει να πετύχει τώρα η Adobe είναι ουσιαστικά να συνενώσει την ευελιξία των φορητών συσκευών με τη δυναμική των desktop PCs και σίγουρα μόνο και μόνο από το γεγονός ότι θα είναι δωρεάν είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των users.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles